Εθνική Ασφαλιστική «Προχωράμε μπροστά, στοχεύουμε στην επιτυχία!»

Η Εθνική Ασφαλιστική (Κύπρου) Λτδ σε μια σεμνή τελετή μέσα σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, τίμησε τους συνεργάτες της που με σκληρή και μεθοδική εργασία διακρίθηκαν μέσα από τον επαγγελματισμό τους τη χρονιά που πέρασε, σε συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Έφορος Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νάταρ, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Σπύρος Μαυρόγαλος και τα Μέλη, κ.κ. Σταύρος Κωνσταντάς, Σωτήρης Σοφόπουλος και Γιώργος Ζαφείρης, επίσης το παρόν του έδωσε και ο Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) κ. Νικόλαος Μπέης.

Σε ομιλίες τους ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Τζιάζας και ο Δ.Σ. κ. Βασιλείου ανέφεραν ότι αν και τη χρονιά που πέρασε παρουσιάστηκαν σημαντικές αλλαγές και προκλήσεις, η Εθνική Ασφαλιστική κατάφερε να είναι μία από τις λίγες αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Κύπρο, στηρίζοντας έγκαιρα και αποτελεσματικά τις προσπάθειες του Δυναμικού Πωλήσεων ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν επαγγελματική εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους. Στην ομιλία του ο κ. Μαυρόγαλος δήλωσε τον θαυμασμό του αναφορικά με την ανάπτυξη, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της Εταιρείας, υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Κύπρο θα απολαμβάνουν τη συνεχή στήριξη της μητρικής Εταιρείας.

Η βραδιά έκλεισε με την βράβευση του Δικτύου και την έκφραση ενός μεγάλου ευχαριστώ στους ανθρώπους που στηρίζουν την Εταιρεία και την ανεβάζουν συνεχώς πιο ψηλά στην εκτίμηση των πελατών.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor