Εγκαινιάστηκε η Nespresso Boutique στη Λεμεσό

INBusinessNews  15/05/2014 15:12
Εγκαινιάστηκε η Nespresso Boutique στη Λεμεσό

Εγκαινιάστηκε η Nespresso Boutique στη Λεμεσό

INBusinessNews  15/05/2014 15:12

Ειδικά διαμορφωμένο μπαρ όπου ειδικευμένοι μπαρίστες σέρβιραν τις μοναδικές συνταγές κοκτέιλ Nespresso ήταν ανάμεσα στα highlights των εγκαινίων της Nespresso Boutique. Τα εγκαίνια τέλεσε την Τετάρτη 14 Μαΐου στη Λεμεσό η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη, ο γενικός διευθυντής της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. Βάσσος Κ. Ηλιάδης και ο γενικός διευθυντής της Nespresso Ελλάς Αντώνης Αυγερόπουλος.
Η Nespresso Boutique βρίσκεται στο Olympic Residence στην οδό 28ης Οκτωβρίου 353 και προσφέρει πολυτελή και κομψή ατμόσφαιρα.

Ο σχεδιασμός της είναι όμοιος με τις άλλες Nespresso Boutique σε όλο τον κόσμο.
Η νέα Boutique Nespresso στη Λεμεσό παρέχει στους πελάτες άνετη και ευχάριστη δοκιμή καφέ και την εμπειρία αγορών. Σε σχεδιασμένες ζώνες παρουσιάζεται η μεγάλη ποικιλία σε Grand Cru καφέδες, η σειρά των μηχανών Nespresso και των αξεσουάρ που ταιριάζουν σε κάθε στιλ και προτιμήσεις.

Η Nespresso Boutique Λεμεσού λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Για παραγγελίες σε κάψουλες ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nespresso στην Κύπρο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Club Nespresso στο τηλ.: 80002233.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας