NYX: Η θεά της Νύχτας στα Beauty Line

Την Τετάρτη 7 Μαΐου, τα Beauty Line προσκάλεσαν φίλους και συνεργάτες σε ένα πάρτι με αέρα Καλιφόρνιας,  για να καλωσορίσουν στην Κύπρο και να  γνωρίσουν από κοντά την επαναστατική σειρά επαγγελματικού μακιγιάζ NYX.
Η NYX είναι ίσως η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη εταιρεία καλλυντικών στον κόσμο και μια από τις πιο αγαπημένες μάρκες καλλυντικών. Προέρχεται από το Λος Άντζελες και  πήρε το όνομά της από τη Θεά της Νύχτας, κατά την ελληνική μυθολογία.

Με μαυρόασπρο διάκοσμο, καλή μουσική, κρασί και φαγητό, ο χώρος της MS Viewpoint Studio μετατράπηκε στον ιδανικό χώρο για να γνωρίσουν οι προσκεκλημένοι την μάρκα που δημιουργεί και προτείνει νέες τάσεις στο χώρο του μακιγιάζ και κερδίζει όσο καμία άλλη μάρκα φανατικές οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Η τεράστια επιτυχία της σειράς NYX αποδίδεται στη ποιότητα των προϊόντων, στην πρωτοτυπία των χρωμάτων και στις πολύ καλές, προσιτές τιμές.

Γι’ αυτό άλλωστε, κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να θεσπιστεί στο χώρο του μακιγιάζ και να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες σειρές επαγγελματικού μακιγιάζ. Η ΝΥΧ διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από σκιές ματιών μέχρι φον τε τεν, κραγιόν και γκλος.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, οι μακιγιέρ της NYX προσκαλούσαν τους παρευρισκομένους να δοκιμάσουν ένα νέο λουκ εμπνευσμένο από τα χρώματα και τις καινοτόμες τάσεις της μάρκας. Οι σύμβουλοι και οι μακιγιέρ των Beauty Line εντυπωσίασαν με τη δημιουργικότητά τους, παρουσιάζοντας ευφάνταστα καλλιτεχνικά μακιγιάζ και τις τάσεις του καλοκαιριού. Η κα. Κυριακή Ηροδότου, Brand Manager των ΝΥΧ στην Κύπρο δήλωσε: «Είναι δύσκολο να δοκιμάσεις τα NYX και να μην τα αγαπήσεις!  Η ποιότητα τους είναι καταπληκτική, τα χρώματά τους πρωτότυπα και μοδάτα. Τα βλέπεις, θέλεις να τα αγοράσεις όλα, και μπορείς να το κάνεις χωρίς τύψεις!».

Στην Κύπρο, τα NYX εισάγονται και διατίθενται αποκλειστικά από τα Beauty Line. Περισσότερες πληροφορίες, στo http://www.beautyline.com.cy/

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor