CIM: Φωτογραφίες των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων

Οι νέες εγκαταστάσεις του Cyprus Institute of Marketing (CIM) στη Λεμεσό, εγκαινιάστηκαν επίσημα στις 28 Μαρτίου από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται πίσω από το Τσίρειο Στάδιο.
 
Πλήθος επισήμων προσκεκλημένων, πολιτειακοί αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, φοιτητές και το προσωπικό του CIM, παρευρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος τέλεσε αγιασμό κι ακολούθησαν ομιλίες από τον γενικό διευθυντή και ιδρυτή του CIM Θεοφάνη Χατζηγιάννη, τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του CIM, πρώην γενικό διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας και νυν CEO της ExpoBank Γλαύκο Μαύρο, καθώς και χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος εξήρε το ακαδημαϊκό έργο που επιτελεί το CIM εδώ και 36 χρόνια, ευχαριστώντας τον ιδρυτή κ. Θεοφάνη Χατζηγιάννη και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους στην ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων και στην επανεκκίνηση της οικονομίας.
Μετά το πέρας των εγκαινίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι αξιωματούχοι ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις του CIM και περιηγήθηκαν στους χώρους από τον βοηθό διευθυντή του CIM Γιάγκο Χατζηγιάννη.
 
Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος  Στέλλα Στυλιανού, ενώ μουσικό τρίο την διάνθισε μουσικά.
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor