Ο Μουρίνιο πρεσβευτής των Porsche Design

INBusinessNews  20/01/2014 13:13
Ο Μουρίνιο πρεσβευτής των Porsche Design

Ο Μουρίνιο πρεσβευτής των Porsche Design

INBusinessNews  20/01/2014 13:13

Με την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014 η αλυσίδα καταστημάτων Porsche Design ανακοίνωσε τη συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον παγκοσμίου φήμης προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο. Παράλληλα, η σταρ του τένις Daniela Hantuchova είναι η πρέσβειρα για τη νέα γυναικεία συλλογή. Κάτι που ενσωματώνει απόλυτα τις αξίες της μάρκας στης μόδας, δηλαδή την πολυτέλεια και τον αθλητισμό .

Για να γιορτάσει τη συνεργασία του με την Porsche Design Sport, ο Ζοζέ Μουρίνιο επισκέφθηκε πρόσφατα την Porsche Design Sport shop-in-shop στο κατάστημα της adidas στην Oxford Street στο Λονδίνο. Επέλεξε αγαπημένα κομμάτια του από την τρέχον συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013 ενώ εκεί βρισκόντουσαν επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης και αριθμός πελατών των προϊόντων Porsche Design Sport.

«Αυτό που μου αρέσει στα προϊόντα Porsche Design Sport είναι ότι είναι άνετα και μοντέρνα ταυτόχρονα. Συνδυάζουν υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίες με πολύ πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Νομίζω ότι είναι αυτό που κάνει τη συλλογή μοναδική» λέει ο ίδιος ο Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο άρχισε να εργάζεται με τα προϊόντα της Porsche Design Sport από το 2010 και έκτοτε αποτελεί μέρος της «οικογένειας» Porsche Design Sport, ενσωματώνοντας τις αξίες της μάρκας, το στυλ, την πολυτέλεια και τον αθλητισμό .
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας