Neo και Bee: Γνωριμία με οικονομικούς συντάκτες

Στα κίτρινα και στα μαύρα «ντύθηκε» το Occhio Lounge, στα χρώματα της νέας εταιρεία συναλλαγών Neo και του καινοτόμου δικτύου πληρωμών της Bee.
Ο λόγος ήταν το γεύμα γνωριμίας που διοργάνωσε η εταιρεία για τους οικονομικούς συντάκτες και αναλυτές του κυπριακού Τύπου. Οι οικονομικοί συντάκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα άτομα αλλά και να μάθουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της νέας εταιρείας που άρχισε δυναμικά τη δραστηριότητά της στην κυπριακή αγορά.

Την εταιρεία και τις υπηρεσίες της παρουσίασε ο πρόεδρος και εμπνευστής της εταιρείας, Danny Brewster, μέσα από μια σύντομη ομιλία.
Η καινοτόμα εταιρεία συναλλαγών Neo και το δίκτυο πληρωμών Bee φιλοδοξεί να αλλάξει τα πάντα, μια για πάντα, προσφέροντας από το Φεβρουάριο του 2014, μια νέα, ασφαλή και αξιόπιστη μέθοδο συναλλαγών, πληρωμών και φύλαξης του πλούτου μας.
Οι καταναλωτές, ανοίγοντας λογαριασμό στη Νeo, αποκτούν δωρεάν και τη χρεωστική κάρτα Bee την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τις αγορές τους χωρίς κόστος, περιορισμούς και αυστηρούς ελέγχους από κυβερνητικούς φορείς και χρηματοπιστωτικούς ρυθμιστές. Επιπλέον, οι συναλλαγές με τις κάρτες Bee θα προσφέρουν μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών. Και αυτό γιατί το bitcoin είναι ένα νόμισμα το οποίο δεν ελέγχεται και δεν ρυθμίζεται από χώρες, ενώσεις και ομοσπονδίες όπως όλα τα παραδοσιακά νομίσματα (πχ. ευρώ και δολάριο).


Name

Name

 

Name

 

Name
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor