Χριστούγεννα για όλους από το Smart Παραλιμνίου

Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία«Χριστούγεννα Για Όλους» το Smart Παραλιμνίου, μέλος της αλυσίδας Smart Discount Shops, πραγματοποιεί το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου την εναρκτήρια, φιλανθρωπική, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο πλαίσιο της καμπάνιας που αναλαμβάνει με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κωνστάντιας και Αμμοχώστου.

Το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00, το Smart Παραλιμνίου θα γεμίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες, λουκουμάδες και γλυκά για όλο τον κόσμο, ενώ ο Άης Βασίλης θα χαρίσει δώρα σε μικρούς  φίλους. Από τις 11:00 έως τις 13:00 ο Πολιτεία FM θα πραγματοποιήσει livelinkαπό το κατάστημα.

Αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, κύριος Βασίλειος, στέλνοντας μήνυμα ενόψει εορτών, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την πρωτοβουλία για να μην στερηθεί καμιά οικογένεια τις χαρές των Χριστουγέννων, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται ο τόπος.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους δήμαρχοι της ευρύτερης επαρχίας Αμμοχώστου, πολιτειακοί αξιωματούχοι, οικονομικοί παράγοντες και η Ιερά Μητρόπολη.
Από τις 7 Δεκεμβρίου και για έναν μήνα, για κάθε ένα είδος τροφίμου ή πρώτης ανάγκης που θα συνεισφέρουν οι πελάτες των SmartΠαραλιμνίου, τα SmartDiscountStores θα προσφέρουν ακόμα ένα, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Λίγα λόγια για το Smart Παραλιμνίου
Το όνομα Smart Discount Shopsταυτίζεται με την αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα και τις σταθερά χαμηλές τιμές. Στα Smart προσφέρονται επώνυμα προϊόντα σε εξαιρετική ποιότητα και πολύ συμφέρουσες τιμές. Αυτό αποτελεί τη βάση της επιτυχίας και της αξιόπιστης σχέσης με τους πελάτες της αλυσίδας, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στην Κύπρο πριν 12 χρόνια. Το Smart Παραλιμνίου λειτούργησε πριν ενάμισι χρόνο και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της επαρχίας Αμμοχώστου, ως το κατάστημα με τις ολόχρονα χαμηλές τιμές.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor