ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Εγκαίνια της νέας, μεγάλης υπεραγοράς στη Λάρνακα

Η νέα ΑΛΦΑΜΕΓΑ της Λάρνακας, η μεγαλύτερη Υπεραγορά της πόλης και μια από τις μεγαλύτερες της Κύπρου, ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, φέρνοντας σε όλους τη νέα εμπειρία ψωνίσματος ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Εγκαίνια για τη μεγάλη υυπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη Λάρνακα, η οποία έχει έκτασης 4.000 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει στους καταναλωτές άνεση, ποιότητα, ποικιλία και προσιτές τιμές όπως αναφέρει ανακοίνωση του ομίλου. Διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα φρουταρίας, αρτοποιείου, κρεοπωλείου, ψαραγοράς, ψησταριάς, τμήμα αλλαντικών και τυριών, καφετέρια και άνετο χώρο στάθμευσης.

Τα εγκαίνια της νέας Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λάρνακας πραγματοποιήθηκαν σε εορταστική ατμόσφαιρα από τον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Λουρουτζιάτη. Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε o Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου που αξιοποίησε την ευκαιρία να περιηγηθεί στη νέα του συνήθεια.

Ο Πρόεδρος της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, Ανδρέας Παπαέλληνας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε τη νέα Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λάρνακας και ενισχύουμε την παρουσία μας στην πόλη. Οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίνουν την ευκαιρία  σε όλους τους καταναλωτές να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία ψωνίσματος σε χαμηλές τιμές. Παράλληλα, χαιρόμαστε γιατί συμβάλλουμε στην αναθέρμανση της τοπικής οικονομίας, καθώς στη νέα Υπεραγορά εργοδοτούνται 120 συμπολίτες μας και γύρω από την καθημερινή μας δραστηριότητα κινείται μια ολόκληρη αγορά τοπικών συνεργατών».

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί το δέκατο στη σειρά των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το δεύτερο στην πόλη της Λάρνακας. Η υφιστάμενη Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Fresh & Easy συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.
 
Τα εγκαίνια της νέας Υπεραγοράς συνέπεσαν χρονικά και με την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, αφού την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε η ταυτόχρονη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ από τον Αϊ Βασίλη που μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά.

Name

Name
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor