Dynamic Works: Επίσημη παρουσίαση του xSelio

Η Dynamic Works παρουσίασε στο κοινό τη λύση ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, το xSelio, στο C House Lounge & Bar Café στη Λευκωσία.

"Η ολοκληρωμένη λύση Ηλεκτρονικού Εμπορίου, xSelio, υπόσχεται να μειώσει τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου όσο αφορά την είσοδό τους στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Το xSelio αποτελεί διέξοδο αφού παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια προηγμένη λύση διεθνών προδιαγραφών, η τιμή ενεργοποίησης και συντήρησης του είναι πολύ πιο προσιτή από ότι υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά. Είναι η πρώτη φορά στην Κύπρο που παρέχεται μια ολοκληρωμένη λύση για ανάπτυξη, βελτιστοποίηση, προώθηση και ταχεία ανάπτυξη μιας επιχείρησης στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.
Το xSelio διαφέρει από άλλες λύσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου που κυκλοφορούν στην αγορά στο γεγονός ότι δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και χωρίς αρχική επένδυση μια πλήρως ανεπτυγμένη ιστοσελίδα και Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eShop). Παρέχεται πληθώρα εργαλείων Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως για παράδειγμα ανεξάρτητη ιστοσελίδα και domain name, ένα ασφαλές καλάθι αγορών, προϊοντικός κατάλογος, διασύνδεση με Payment gateway (PayPal), Σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM), αναφορές (π.χ. αναφορές κίνησης, πιθανών πωλήσεων, επιτυχημένων πωλήσεων). Το xSelio συνοδεύεται επίσης από ένα οδηγό Διαδικτυακού Μάρκετινγκ και προώθησης, που βοηθά τον επιχειρηματία να αντιληφθεί πως μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα της νέας ιστοσελίδας του!" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Dynamic Works.

Παράλληλα, η εταιρεία αναφέρει: "Το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο, xSelio, υπόσχεται την είσοδο των επιχειρήσεων στο χώρο των διαδικτυακών πωλήσεων σε χρόνο μηδέν και με μια προσιτή, μηνιαία συνδρομή".

Ο Άγγελος Γρηγορίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Dynamic Works δήλωσε: "Οι αλλεπάλληλες δυσμενείς ανατροπές στην κοινωνία και κατ’ επέκταση στις επιχειρήσεις μας οδήγησαν σε δημιουργική σκέψη με στόχο την ανάπτυξη της Dynamic Works μέσα από την προσφορά της στην κοινωνία και συγκεκριμένα την προσφορά της στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους αυτοεργοδοτούμενους. Πιστεύουμε ότι ο στόχος μας να καταργήσουμε τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας προηγμένες λύσεις σε προσιτή επιτυγχάνεται σε ένα μεγάλο βαθμό με τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση του xSelio. Με το xSelio, οποιοδήποτε άτομο ή επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε μόνο λίγα λεπτά και μόνο με μια μηνιαία συνδρομή €47. Με το xSelio, μπορεί κάποιος να αναπτυχθεί άμεσα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και κατ’ επέκταση να αποταθεί στη διεθνή αγορά και να είναι σε θέση να υπερπηδήσει το εμπόδιο του κορεσμού και της ύφεσης του τοπικού εμπορίου".

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του xSelio, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει το δικό του Ηλεκτρονικό Κατάστημα μέσα σε μόνο λίγα λεπτά, λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμό στο Facebook στο: www.facebook.com/xseliocom όπου ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει μια πλήρη συνδρομή ενός έτους, αξίας €564.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του xSelio, στο τηλέφωνο: 8000 1333 ή στην ιστοσελίδα: www.xselio.com

Name

Name

Name

Name

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor