Coca-Cola, Carob Mill Ltd και PrimeTel δίνουν ζωή στην πόλη

Η φωταγώγηση του δέντρου σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγέννων. To Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 17:00, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό, θα δημιουργηθεί ένα απόγευμα γεμάτο οικογενειακές δραστηριότητες, φαγητό και ψυχαγωγία για παιδιά. 
 
Οι εταιρείες Carob Mill Restaurants Ltd και PrimeTel  έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο εκδηλώσεις με σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο και το περιβάλλον. Σε αυτή την εκδήλωση με τίτλο «Think Red, Think Positive» συμμετέχει και η Coca-Cola, υπογραμμίζοντας την σημασία της προσφοράς και της θετικότητας. Στο πλαίσιο της εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία ανοιχτή προς το κοινό στο Χαρουπόμυλο Λανίτη από τις 13:00 μέχρι τις 16:00, για την ενίσχυση των αναγκών του αιματολογικού κέντρου του Νοσοκομείου Λεμεσού.
 
Οι εορτασμοί συνεχίζονται με την έλευση του Άγιου Βασίλη λίγο μετά τις 17:00 και τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου από την πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου στις 18:00. Οι εταιρείες που συμμετέχουν και διοργανώνουν την εκδήλωση τονίζουν με κοινή ανακοίνωσή τους: "Απολαύστε τη μαγική ατμόσφαιρα με ζεστά ροφήματα και αφήστε τα παιδιά σας να διασκεδάσουν με ζωγραφική προσώπου, ξυλοπόδαρο και γλυκοδημιουργίες. Θα προσφέρονται σε όλους δωράκια ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο θα βρίσκεται και το καραβάνι του Ερυθρού Σταυρού από το οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε ποτά και αναψυκτικά. Όλα τα έσοδα από τις αγορές σας θα διατεθούν στο Παιδικό Αναρρωτήριο, ενώ τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα απογειώνουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να καταστεί θεσμός διαδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις για όλους".

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor