Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai i10

INBusinessNews  13/09/2013 12:34
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai  i10

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai i10

INBusinessNews  13/09/2013 12:34
Το νέο i10 έχει ανέσεις και εξοπλισμό μεγαλύτερων κατηγοριών, δυναμικές εξωτερικές γραμμές και εσωτερικό υπερσύγχρονο σχεδιασμό, δημιουργημένο ειδικά για τους Ευρωπαίους αγοραστές.
 
Οι οδηγοί του νέου Hyundai I10 θα απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας στο νέο, πιο μακρύ (+80 χιλ.), πιο φαρδύ (+65 χιλ.) και πιο χαμηλό (-50 χιλ.) μοντέλο.
 
Το i10 προσφέρει μεγαλύτερη άνεση χώρου για τους επιβάτες (1.890 χιλ.) και τις αποσκευές (252 λίτρα).
 
Η σχεδιαστική ομάδα, με επικεφαλής τον Thomas Bürkle, δημιούργησε δυναμικές γραμμές βασισμένες στη λογική της Hyundai «fluidic sculpture», που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της εταιρείας.
 
Σε σχόλιο του, ο Allan Rushforth, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Europe, ανέφερε σχετικά: «Το Hyundai i10 νέας γενεάς αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό βήμα της εταιρείας μπροστά. Κάθε σημείο του αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να συνάδει με τις απαιτήσεις και ανάγκες των Ευρωπαίων αγοραστών. Το i10 εκφράζει απόλυτα την θέση της Hyundai για πραγματική αξία στους αγοραστές, μέσα από εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και εργονομίας, τον οποίο όλοι θα εκτιμήσουν σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας».
 
Το Hyundai i10 έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί στο Τεχνολογικό Κέντρο της εταιρείας στο Rüsselsheim Γερμανίας και θα είναι το πρώτο της κατηγορίας που θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη.
 
Name
 
Name
 
Name

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας