Όλα έτοιμα για το Φεστιβάλ Μπύρας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και η DISPLAY ART συνδιοργανώνουν για τρίτη φορά στην πρωτεύουσα το Φεστιβάλ Μπύρας SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL, υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας. Το Φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο εμπλουτισμού των εκδηλώσεων της πρωτεύουσας. 
 
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Τάφρου Κωστάντζα και θα διαρκέσει έξι μέρες από τις 17 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, από τις 19.00 - 24.00. Η είσοδος είναι €5 και περιλαμβάνει ένα ποτό. 
 
Εκλεκτοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Παντελής Θαλασσινός, Κώστας Καραφώτης, Συγκρότημα Μπλε, Ραλλία Χρηστίδου, Σώτος Κωνσταντίνου, Χριστίνα Τσιέλεπου, Άγγελος Αυγουστή, Αsmation Live, Minus One, Zilla Project, 40+ Rock Band, DJ Νίκος Βαρβαρέσος και άλλοι θα προσφέρουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και μπλουζ βραδιές, αφιέρωμα στο Μητροπάνο-Παπάζογλου και Ρασούλη. 
 
Πέρσι, το Φεστιβάλ, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, επισκέφθηκαν γύρω στις 25.000 άτομα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις 60 διαφορετικές μπύρες, κυπριακές και εισαγόμενες, να απολαύσουν την ποικιλία φαγητών και εδεσμάτων και να διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Καταναλώθηκαν περίπου 30.000 pint μπύρας, δηλαδή 15.000 λίτρα.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor