Όλα έτοιμα για το Φεστιβάλ Μπύρας

INBusinessNews  10/09/2013 16:24
Όλα έτοιμα για το Φεστιβάλ Μπύρας

Όλα έτοιμα για το Φεστιβάλ Μπύρας

INBusinessNews  10/09/2013 16:24
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και η DISPLAY ART συνδιοργανώνουν για τρίτη φορά στην πρωτεύουσα το Φεστιβάλ Μπύρας SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL, υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας. Το Φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο εμπλουτισμού των εκδηλώσεων της πρωτεύουσας. 
 
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Τάφρου Κωστάντζα και θα διαρκέσει έξι μέρες από τις 17 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, από τις 19.00 - 24.00. Η είσοδος είναι €5 και περιλαμβάνει ένα ποτό. 
 
Εκλεκτοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Παντελής Θαλασσινός, Κώστας Καραφώτης, Συγκρότημα Μπλε, Ραλλία Χρηστίδου, Σώτος Κωνσταντίνου, Χριστίνα Τσιέλεπου, Άγγελος Αυγουστή, Αsmation Live, Minus One, Zilla Project, 40+ Rock Band, DJ Νίκος Βαρβαρέσος και άλλοι θα προσφέρουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και μπλουζ βραδιές, αφιέρωμα στο Μητροπάνο-Παπάζογλου και Ρασούλη. 
 
Πέρσι, το Φεστιβάλ, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, επισκέφθηκαν γύρω στις 25.000 άτομα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις 60 διαφορετικές μπύρες, κυπριακές και εισαγόμενες, να απολαύσουν την ποικιλία φαγητών και εδεσμάτων και να διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Καταναλώθηκαν περίπου 30.000 pint μπύρας, δηλαδή 15.000 λίτρα.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας