1,3 εκατ. δολ. για τα κουστούμια της «Μελωδία της Ευτυχίας»

Ανάρπαστο έγινε το φόρεμα της Μαρίας, που φορούσε η Τζούλι Άντριους στη «Μελωδία της Ευτυχίας», όπως και αυτά των παιδιών του βαρόνου Φον Τραπ, κουστούμια τα οποία πωλήθηκαν για 1,3 εκατ. δολάρια. Η πώληση έγινε σε δημοπρασία στην Καλιφόρνια.
 
Η ταινία «Η Μελωδία της Ευτυχίας», που απέσπασε πέντε Όσκαρ το 1966, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ και η πρωταγωνίστρια της το 2010 είχε εξομολογηθεί από τηλεοράσεως στην Όπρα Γουίνφρι ότι «δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία».
 
«Στην πραγματικότητα αυτή η ταινία έφτιαξε την καριέρα μου», υποστήριξε η Τζούλι Άντριους, η οποία ενσάρκωσε τη δόκιμη μοναχή Μαρία στις αυστριακές Άλπεις.
Τραγουδώντας στο απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον των Άλπεων, η Μαρία αναλαμβάνει τη φύλαξη των παιδιών του χήρου βαρόνου Φον Τραπ στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τον οποίο ερωτεύεται και παντρεύεται για να μετατρέψει στη συνέχεια όλη την οικογένεια σε χορωδία, που καταφέρνει να αποδράσει από τους Ναζί.    
Στην ίδια δημοπρασία, μία στολή δύτη από την ταινία «20.000 λεύγες υπό τη θάλασσα», πουλήθηκε αντί 75.000 δολαρίων, ενώ το κουστούμι του Τόνι Σοπράνο που ενσάρκωνε ο αξέχαστος Τζέιμς Γκαντολφίνι, πουλήθηκε για 22.000 δολάρια.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor