Yπαίθριο heavy metal φεστιβάλ για 8η χρονιά στη Λευκωσία

Διεξάγεται στη Λευκωσία για όγδοη συνεχή χρονιά το διήμερο υπαίθριο heavy metal φεστιβάλ POWER OF THE NIGHT. Το φεστιβάλ το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί, είναι όπως και κάθε χρονιά αφιερωμένο στη μνήμη αυτών που χάθηκαν στο δρόμο.

Με αλλαγή χώρου φέτος, το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουλίου, με τη συμμετοχής αρκετών κυπριακών συγκροτημάτων όπως πάντα αλλά και ξένων. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Ιουλίου τη βραδιά θα κλείσουν οι Ολλανδοί heavy metallers EMERALD ενώ θα προηγηθούν τα κυπριακά συγκροτήματα R.U.S.T., CHAINSHEART, DARK POETRY και CRUSIFIRE. Το Σάββατο 27 Ιουλίου οι Ιταλοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στους φίλους της epic power metal DOMINE θα είναι headliners ενώ προηγουμένως θα εμφανιστούν στη σκηνή οι HARDRAW, INFECTED SYREN, STAINLESZ και UNHOLY REICH.

Μια ιδιαιτερότητα του φεστιβάλ φέτος είναι ότι θα μπορούν όσοι επιθυμούν να κατασκηνώσουν στο χώρο χωρίς επιπρόσθετη χρέωση. Φυσικά όπως πάντα, θα υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό σε προσιτές τιμές ενώ θα διατίθεται επίσης και merchandise των συκγροτημάτων. Οι διοργανωτές είναι απόλυτα αισιόδοξοι για μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση, όπου όσοι παρευρεθούν θα περάσουν ευχάριστα αφού εξάλλου από τους κύριους στόχους του φεστιβάλ είναι η προώθηση της καλής διασκέδασης της ζωής, της ελευθερίας έκφρασης και της δημιουργικότητας, όλα αυτά μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και σημεία προπώλησης στο 99310427 & 99127410 και στο www.potn-fest.com. Εισιτήρια προπωλούνται επίσης online στο http://store.pitchblackrecords.com.

Διοργανωτές: R.U.S.T. και HARDRAW Συνδιοργαντωές: Νεολαία Οικολόγων και Pitch Black Records Κύριος Χορηγός: STOA Λευκωσίας Χορηγοί Επικοινωνίας: MAD TV, deejay radio Χορηγοί: Centrum Hotel, Frank Sound, KTH Music Research Ltd, Borelluss, Steel Fortress Studio, Irida Graphic Arts Στηρίζουν: Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor