«Where’s the Party?» παρέα με την Carlsberg

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η Carlsberg και o dj Axwell παρουσιάζουν το video clip «Center of the Universe», το οποίο αποτελεί την έναρξης της καμπάνιας «Where’s the Party?».
 
Το video clip ήταν μια δημιουργική συνεργασία του διάσημου beer brand και του DJ και παραγωγού. Εμπνευσμένο από το θέμα #followthebeat, το video clip για το «Center of the Universe» βρίσκεται στο YouTube http://smarturl.it/COTUvideo  και δείχνει το ταξίδι ενός νεαρού για να ανακαλύψει το πιο μοναδικό party. Στη διαδρομή του τον ακολούθησαν κι άλλα άτομα και όλοι μαζί ακολουθούν το ρυθμό του μυστηριώδους τραγουδιού στους δρόμους του Los Angeles. 
 
Η Carlsberg προσκαλεί επίσης τους fans του brand να επισκεφθούν το wtp13.com και να ζήσουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία ακολουθώντας το ρυθμό του video (με Chrome ή Safari). Το video προσφέρει μια μοναδική, πολυεπίπεδη και καθηλωτική μουσική εμπειρία. Κάνοντας click σε επιλεγμένα σημεία του video, οι fans μπορούν να «ξεκλειδώσουν» το ρυθμό και να αλλάξουν τη μουσική. 
 
Εκτός από αυτή την μοναδική εμπειρία, οι fans που αλληλεπιδρούν με το video, μπορούν να κερδίσουν ένα επικό ταξίδι στο εξωτερικό, με VIP εισιτήρια για τη μοναδική συναυλία του Axwell για 4 άτομα. Επίσης, καθημερινά ένας τυχερός θα κερδίζει μια διπλή πρόσκληση για το party των Above & Beyond στην παραλία του Κ.Ο.Τ. στη Λάρνακα.
Όπως είπε ο Axwell, περίμενε να κυκλοφορήσει το «Center of the Universe» για πολύ καιρό. «Η δημιουργία του διαδραστικού video ήταν φανταστική και η συναυλία “Where’s the party” που θα κάνω με την Carlsberg στην πόλη μου, τη Στοκχόλμη, τον Αύγουστο θα είναι το αποκορύφωμα του καλοκαιριού μου», σημείωσε.
 
Το τραγούδι “Center of the Universe” είναι διαθέσιμο στο iTunes από τις 10 Ιουνίου 2013.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor