Τεχνολογία και ανάπτυξη στα ξενοδοχεία Αμαθούς

INBusinessNews  02/11/2012 10:00
Τεχνολογία και ανάπτυξη στα ξενοδοχεία Αμαθούς

Τεχνολογία και ανάπτυξη στα ξενοδοχεία Αμαθούς

INBusinessNews  02/11/2012 10:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αμαθούς Λεμεσού το συνέδριο International Conference of Cultural Heritage, στο οποίο βρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων, στο συνέδριο παρευρέθηκε ο ιδρυτής του Google Earth και Chief Technology Advocate  της Google, Μάικλ Τ. Τζόουνς, ο οποίος  παρουσίασε το Google Earth, καθώς και συγκεκριμένες αναπτύξεις του λογισμικού που ετοιμάζονται για το προσεχές μέλλον.

 
Η αλυσίδα ξενοδοχείων Αμαθούς  στην συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της, ετοίμασε το νέο application στην πλατφόρμα Android. Μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store στην διεύθυνση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appbaker.app145645 οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες για τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων, φωτογραφίες και βίντεο των ξενοδοχείων. Παράλληλα οι χρήστες έχουν και την δυνατότητα να κρατήσουν δωμάτιο μέσω της εφαρμογής online. 
 
Τα ξενοδοχεία Αμαθούς είναι τα πρώτα ξενοδοχεία στην Κύπρο που λανσάρουν τις δικές τους εφαρμογές στο App Store της Apple (https://itunes.apple.com/us/app/amathus-hotels/id526965794?mt=8) και Google Play Store, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να επικοινωνούν με τα ξενοδοχεία πάνω σε εικοσιτετράωρη βάση μέσω των κοινωνικών δικτύων.

()

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας