200 κιθάρες με τον Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δελτίο Τύπου  28/12/2022 13:30
200 κιθάρες με τον Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

200 κιθάρες με τον Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δελτίο Τύπου  28/12/2022 13:30

Τον Ιανουάριο, Κώστας Χατζής, Μιχάλης Χατζηγιάννης και 200 κιθάρες σε δύο συναυλίες στη Λευκωσία και τη Λεμεσό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με στόχο τη στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο με τον Κώστα Χατζή & Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, με τους δύο καλλιτέχνες να φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Από το «Όταν Κοιτάς από Ψηλά Μοιάζει η Γη με Ζωγραφιά» και το «Σύνορα η Αγάπη δεν Γνωρίζει» μέχρι το «Δεν Φεύγω» και το «Αν μου Τηλεφωνούσες», το «Καλοκαίρι μου» το «Είναι επικίνδυνα εδώ», κλπ. Με ένα «άγγιγμα Ψυχής», ο σημαντικότερος ίσως δημιουργός και ερμηνευτής της σύγχρονης μουσικής σκηνής Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρίσκεται για πρώτη φορά με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου σε μια παράσταση - έκπληξη μαζί με τον μοναδικό και διαχρονικό Κώστα Χατζή.

Στη Λευκωσία η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,  στις 8:30μμ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Στη Λεμεσό, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στις 8:30μμ στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού.

Καλλιτεχνικός διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας.

Διεύθυνση Ορχήστρας & Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Μυτακίδης.

Σολίστ: Στέλιος και Γιώργος Γκόλγκαρης, Cyprus Guitar Trio.

Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων.

Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS.

Χορηγός: Lidl Cyprus

Η ενέργεια πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 71/2022 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01-30/06/2023.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας