Πρώτο ετήσιο beach party του Επιχειρηματικού Συνδ. Κύπρου-Γερμανίας

Στις 23 Ιουνίου 2022, ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Γερμανίας (Cyprus Germany Business Association - CGBA) πραγματοποίησε το πρώτο του ετήσιο beach party. 

Η εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε φέτος στο NUSA Beach Bar στη Λάρνακα, ήταν ανοιχτή για τα μέλη, τους συνεργάτες και τους φίλους του συλλόγου και την παρακολούθησαν πάνω από 100 αξιότιμοι καλεσμένοι από την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.

 

Το πάρτι πρόσφερε την τέλεια ευκαιρία για τα μέλη της CGBA και παρευρισκόμενους να συνομιλήσουν και να δικτυωθούν σε ένα χαλαρό περιβάλλον και χαλαρή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας κοκτέιλ και δείπνο μπάρμπεκιου στην παραλία.

Με τις δραστηριότητές της και τις διάφορες επιχειρηματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, η CGBA στοχεύει να φέρει κοντά επιχειρήσεις και επιχειρηματίες από την Κύπρο και τη Γερμανία έτσι ώστε να συζητήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες και κοινά έργα σε διάφορους τομείς. 

Ο σύλλογος καταγράφει τακτική και σταθερή αύξηση νέων μελών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CGBA, τις δραστηριότητές της και τη συμμετοχή στην ένωση, επισκεφθείτε την CGBA online ή μέσω email στο info@cyprus-germany.org.cy

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και με γενναιόδωρη χορηγία από το bbf: Build.Better.Future, αφοσιωμένο στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη υγιών και βιώσιμων κτιρίων δημιουργώντας υγιείς και μοντέρνους χώρους διαβίωσης που είναι εύκολοι στη χρήση και τη συντήρηση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor