Πρώτο ετήσιο beach party του Επιχειρηματικού Συνδ. Κύπρου-Γερμανίας

Δελτίο Τύπου  27/06/2022 07:39
Πρώτο ετήσιο beach party του Επιχειρηματικού Συνδ. Κύπρου-Γερμανίας

Πρώτο ετήσιο beach party του Επιχειρηματικού Συνδ. Κύπρου-Γερμανίας

Δελτίο Τύπου  27/06/2022 07:39

Στις 23 Ιουνίου 2022, ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Γερμανίας (Cyprus Germany Business Association - CGBA) πραγματοποίησε το πρώτο του ετήσιο beach party. 

Η εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε φέτος στο NUSA Beach Bar στη Λάρνακα, ήταν ανοιχτή για τα μέλη, τους συνεργάτες και τους φίλους του συλλόγου και την παρακολούθησαν πάνω από 100 αξιότιμοι καλεσμένοι από την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.

Το πάρτι πρόσφερε την τέλεια ευκαιρία για τα μέλη της CGBA και παρευρισκόμενους να συνομιλήσουν και να δικτυωθούν σε ένα χαλαρό περιβάλλον και χαλαρή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας κοκτέιλ και δείπνο μπάρμπεκιου στην παραλία.

Με τις δραστηριότητές της και τις διάφορες επιχειρηματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, η CGBA στοχεύει να φέρει κοντά επιχειρήσεις και επιχειρηματίες από την Κύπρο και τη Γερμανία έτσι ώστε να συζητήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες και κοινά έργα σε διάφορους τομείς. 

Ο σύλλογος καταγράφει τακτική και σταθερή αύξηση νέων μελών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CGBA, τις δραστηριότητές της και τη συμμετοχή στην ένωση, επισκεφθείτε την CGBA online ή μέσω email στο info@cyprus-germany.org.cy

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και με γενναιόδωρη χορηγία από το bbf: Build.Better.Future, αφοσιωμένο στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη υγιών και βιώσιμων κτιρίων δημιουργώντας υγιείς και μοντέρνους χώρους διαβίωσης που είναι εύκολοι στη χρήση και τη συντήρηση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας