Πρώτη ατομική έκθεση NFTs του Ανδρέα Στυλιανού στην Alpha C.K. Art Gallery

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση του κύπριου εικαστικού Ανδρέα Στυλιανού. Στη νέα του δουλεία ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει  ολοκληρομένη σειρά από NFTs. Πρόκειτα για την πρώτη έκθεση του καλλιτέχνη με ΝFTs καθώς και την πρώτη οργάνωση έκθεσης με NFTs  από την Alpha C.K. Art Gallery.  Η έκθεση εγκαινιάζετε την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

 

Η έκθεση με τίτλο “DYOR” (Do Your Own Research) διαπραγματεύεται την γεφύρωση ψηφιακών και φυσικών έργων τέχνης και παρουσιάζει έμπρακτα κάποιες προοπτικές εφαρμογές την νέας τεχνολογίας. Η νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη αποτελείται από 28 μοναδικά NFTs, 11 έργα ζωγραφικής, δύο γλυπτά, ένα κεραμικής και ένα με νέον φωτισμό, και μία τοιχογραφία. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση έργων τέχνης δύο διαστάσεων και τρισδιάστατων, μαζί ψηφιακή τέχνη που ο καλλιτέχνης δημιουργεί για να εκφράσει τις ανησυχίες του σε τρέχουσα κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά θέματα.

Για τους λόγους του να ασχοληθεί με NFTs εξηγεί ο καλλιτέχνης «Επέλεξα να δημιουργήσω NFTs, γιατί μου αρέσει να εξερευνώ ότι νέο υπάρχει. Μια τεχνολογία πιστοποίησης μιας ψηφιακής δημιουργίας δεν υπήρχε μέχρι σήμερα, οπότε τα NFTs αποτελούν καθοριστική και ίσως ιστορική στιγμή στην τέχνη. Σήμερα, που ζούμε σε μια μεταβατική περίοδο μιας νέας τεχνολογίας παράλληλα με την γέννηση μιας νέας κίνησης, θα το θεωρούσα προσωπική παράλειψή να μην του έδινα προσοχή και μην το εξερευνήσω καλλιτεχνικά.»

Ο Ανδρέας Στυλιανού γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1990. Ζει και εργάζεται μεταξύ Λονδίνου και Λευκωσίας. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Architectural Association School of Architecture του Λονδίνου και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο από το Royal College of Art στο Λονδίνο και την IE Business School στη Μαδρίτη. Έχει ατομικές εκθέσεις στην Λευκωσία, Λος Άντζελες,  και Χονγκ Κονγκ. Παράλληλα με την ατομική έκθεση στην Alpha C.K. Art Gallery, ένα NFT του καλλιτέχνη παρουσιάζετε σε ομαδική έκθεση στο Μόναχο. Τα τελευταία χρόνια ασχολέιτα εκτενώς με την δημιουργία, εξερεύνηση και πρώθηση NFTs.

Ο κατάλογος έργων της έκθεσης είναι αναρτησμένος στην ιστοσελίδα www.ackgallery.com. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Alpha C.K. Art Gallery στο τηλέφωνο +357 22751325 και στο e-mail  info@ackgallery.com.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor