Μαρίνα Αγίας Νάπας: Χρυσός χορηγός του μαραθωνίου «Τρέχω για τον Αυτισμό»

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της μακροχρόνιας στήριξής της στον Σύνδεσμο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, στηρίζει και συμμετέχει δυναμικά στον ετήσιο πρώτο Μαραθώνιο Τρέχω για τον Αυτισμό-Run for Autism 10km & 5 km που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στις 8:00 π.μ., κατά μήκος του παραλιακού δρόμου Αγίας Νάπας–Αγίας Θέκλας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, σε δήλωση του σχετικά με την στήριξη που παρέχει διαχρονικά στον Σύνδεσμο η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ανέφερε: «Στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, η ευαισθητοποίηση, η ενεργή συμμετοχή και η συνεισφορά στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δράσης, των αξιών  και της στρατηγικής της εταιρείας. Θεωρούμε χρέος και υποχρέωση μας να ανταποδίδουμε και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας καθώς και να προωθούμε πρακτικές που διασφαλίζουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου που αντιμετωπίζει δυσκολίες».

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του αυτισμού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, ο Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το Smile Project, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου αγάπης, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον αυτισμό και τις ανάγκες των οικογενειών με μέλη που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι στο Nissi Bay Bar, με διαδρομές 10 χιλιομέτρων καθώς και 5 χιλιομέτρων. Ο αγώνας περιλαμβάνει επίσης ειδική διαδρομή 1 χιλιομέτρου για παιδιά ηλικίας 8-13 ετών εις μνήμη του Ιάκωβου Τρίαρου.

Στηρίζοντας έμπρακτα διάφορους κοινωφελείς μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κατ’ επέκταση την  ευρύτερη κοινωνία, η Μαρίνα Αγίας Νάπας βρίσκεται δίπλα στον Σύνδεσμο από το 2017, όπου συνέβαλε ενεργά στην υλοποίηση της πρώτης φάσης της κατασκευής του Κέντρου Αυτισμού SMILE στην Αγία Νάπα.

Ο Μαραθώνιος τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου, του Δήμου Αγίας Νάπας και του Δήμου Σωτήρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον φιλανθρωπικό μαραθώνιο, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.autismsupportfamagusta.com.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor