Στήριξη NIPD Genetics στον Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα»

Μια από τις βασικές προτεραιότητες της NIPD Genetics είναι η ενίσχυση των δραστηριοτήτων ευαισθητοποίησης που αφορούν την υποστήριξη ατόμων με κοινές αλλά και σπάνιες παθήσεις. Με αφορμή την Ημέρα Σπανίων Παθήσεων, η NIPD Genetics παρέδωσε τη δωρεά της που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας "Jeans for GENES- Wear that you care", στον Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα».

 

Σε συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολυθεματικό Κέντρο Αξιολόγησης και Παρέμβασης του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, αντιπροσωπεία της NIPD Genetics, παρέδωσε το χρηματικό ποσό στη διευθύντρια του Συνδέσμου κ. Στάλω Κυριακίδου. Το πολυθεματικό Κέντρο Αξιολόγησης και Παρέμβασης «Μοναδικά Χαμόγελα», αποτελεί ένα πρωτοποριακό έργο το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό την ευρεία πρόσβαση των ατόμων με σπάνιες γενετικές παθήσεις σε εξειδικευμένες ιατρικές - επιστημονικές ομάδες για έγκαιρη διάγνωση και θεραπείες υψηλής ποιότητας.

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, την 28η Φεβρουαρίου 2022, το προσωπικό της NIPD Genetics συμμετείχε στην εκστρατεία «Jeans for Genes - Wear that you care» και προσήλθε στο χώρο εργασίας φορώντας jeans, σε μια δράση η οποία έτυχε προβολής μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του προσωπικού και της εταιρείας, με στόχο την περαιτέρω διαφώτιση του κοινού για τις σπάνιες γενετικές παθήσεις. Παράλληλα, σε μια προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της δράσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα», τόσο το προσωπικό όσο και η εταιρεία έδωσαν τη δική τους χρηματική εισφορά.

 

H NIPD Genetics υιοθετώντας διαχρονικά μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στη δράση και τις ενέργειές της, θα συνεχίσει να συνδράμει με πρωτοβουλίες και στοχευμένες δράσεις, με επίκεντρο τις ανάγκες των ασθενών και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.monadikaxamogela.org

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γενετικές και κλινικές εργαστηριακές υπηρεσίες της NIPD Genetics, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.nipd.com και www.nipdlabs.com.cy

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor