Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ τρέχει στις 19-20 Μαρτίου

Ο θεσμοθετημένος και επιτυχημένος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, επανέρχεται το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου, 2022 στέλνοντας το μήνυμα ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα  και ξαναδίνουμε την προοπτική της ομαλότητας στη ζωή μας!

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διοργανώνεται για 14η φορά και μέσα από τις έξι διαδρομές του θα δώσει την ευκαιρία στους δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό να τρέξουν για τη χαρά της συμμετοχής, της διάκρισης, αλλά και της προσφοράς. Όπως χαρακτηριστικά είπε σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο (την Τετάρτη 2 Μαρτίου) ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ επανέρχεται και συνεχίζει να στέλνει δυνατά τα μηνύματα της κοινωνικής ωφελιμότητας με δότη τον αθλητισμό, ακόμη και σε δύστροπες εποχές.

Ο κύριος Αλετράρης εξέφρασε το σεβασμό του στους εθελοντές και αθλητές, οι οποίοι με την αυθόρμητη ανταπόκρισή τους γίνονται σύμμαχοι στον αγώνα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, σύμμαχοι σε όλους εκείνους που αγωνίζονται για την ίδια τη ζωή. «Είμαι σίγουρος» πρόσθεσε ο κύριος Αλετράρης, «ότι με απόλυτη υπευθυνότητα στις διαδικασίες που επιβάλλει η ανάγκη της οριστικής αντιμετώπισης της πανδημίας, όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουμε τον αγώνα, θα χαρούμε τα βήματα των διαδρομών και της επιστροφής στην κανονικότητα και βέβαια θα συμβάλουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής διάστασης του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.» Και κατέληξε: «Στις 19 και 20 Μαρτίου θα τρέξουμε ξανά στις διαδρομές του αθλητισμού αλλά και της ανθρωπιάς. Διαδρομές γνώριμες για την ΟΠΑΠ Κύπρου, διαδρομές γνώριμες και για τους ανθρώπους του τόπου μας στους οποίους οφείλουμε να προσφέρουμε ξανά τις ευκαιρίες για να χαρούν και να χαμογελάσουν».

 

Εκ μέρους του διευθυντή της διοργάνωσης Σπύρου Σπύρου, ο Ανδρέας Σπύρου ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου που για έκτη συνεχή χρονιά στηρίζει, ως ο μεγάλος χορηγός, τον Μαραθώνιο Λεμεσού και βεβαίωσε ότι ο διήμερος αγώνας θα προτάξει πάλι το κοινωνικό μήνυμα του «ευ Αγωνίζεσθαι». Για αυτό άλλωστε, είπε ο κύριος Σπύρου, οι διοργανωτές αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση όπως ο αγώνας τεθεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου τόνισε ότι οι αξίες του Ολυμπισμού εκφράζονται αυθεντικά από τον αγώνα του Μαραθωνίου δρόμου και ενισχύονται περαιτέρω με την ευρύτερη κοινωνική διάσταση που έχει δώσει στη διεξαγωγή του, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ.

Την χαρά και την περηφάνια του Δήμου Λεμεσού για την φιλοξενία αυτού του μεγάλου αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος μετέφερε ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Νικολαϊδης, τονίζοντας ότι η Λεμεσός, η οποία αξιώθηκε να γίνει και Ευρωπαϊκή πόλη αθλητισμού, θα εξακολουθήσει να προτάσσει την έγνοια της για τον υγιή αθλητισμό. Ο Δήμος Λεμεσού θα πράξει όλα όσα πρέπει για την επιτυχία του αγώνα βεβαίωσε ο κύριος Νικολαϊδης, ευχαριστώντας και την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη στήριξη που παρέχει στις δραστηριότητες του Δήμου.  

Η Πρόεδρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Πόπη Κανάρη, ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξή τους στο Ίδρυμα, τονίζοντας ότι «με αυτές τις συμμαχίες ανθρωπιάς συνεχίζουμε δημιουργικά το έργο μας για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Χορηγός Επικοινωνίας είναι και πάλι ο ΑΝΤ1,  η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του οποίου, Αντιγόνη Παπαφιλίππου, βεβαίωσε ότι η προβολή της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του τόπου θα γίνει όπως πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της εκδήλωσης και των τηλεθεατών. Η κοινωνική διάσταση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, είπε συγκινημένη η κυρία Παπαφιλίππου, εκφράζει απόλυτα και τη φιλοσοφία προσφοράς που κληροδότησε ο ιδρυτής του ΑΝΤ1, αείμνηστος Λουκής Παπαφιλίππου.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, τρεις από τους βασικούς συντελεστές, η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και ο ΑΝΤ1 θα εμφανιστούν στον14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ ως μια ομάδα με το όνομα «Συμμαχία ζωής»! Γιατί οι συμμαχίες ζωής είναι που δίνουν και τις μεγάλες νίκες στην κοινωνία μας…

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor