Αν ταξιδεύετε αυτή την Κυριακή από τη Λάρνακα, κάντε και μια καλή πράξη

Αν αυτή την Κυριακή ταξιδεύετε ή θα βρεθείτε για κάποιο λόγο στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, μπορείτε δίνοντας λίγο από τον χρόνο σας να ενισχύσετε την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου ιδρύματος για εμπλουτισμό του Κυπριακού Αρχείου  ∆οτών Μυελού των Οστών, βοηθώντας έτσι συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα θα λειτουργούν στην κύρια είσοδο του Αεροδρομίου Λάρνακας, στο επίπεδο των αναχωρήσεων, προσωρινοί σταθμοί εγγραφής και δειγματοληψίας δωρητών μυελού των οστών. Η εγγραφή διαρκεί λίγα μόνο  λεπτά και απαιτείται η λήψη μικρού δείγματος σάλιου.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εμπίπτει στο πλαίσιο της πεζοπορίας αγάπης, απόστασης 130 χιλιομέτρων που πραγματοποιεί ο εθελοντής-πεζοπόρος, Αλέξης Σοφοκλέους, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και την ενίσχυση του Αρχείου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Μια ενέργεια που γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα καρκίνου και την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους ξεκίνησε την πεζοπορία στις 22 Φεβρουαρίου από το Αεροδρόμιο Πάφου, όπου λειτούργησαν επίσης σταθμοί εγγραφής δωρητών για προσωπική δειγματοληψία. Η προσπάθεια του περιλαμβάνει καθημερινές πορείες γύρω στα 15 με 20 χιλιόμετρα, ενώ θα συνοδεύεται από στρατιώτες της Ε.Φ. με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου, ώστε να εμπλουτιστεί η τράπεζα των δοτών. Το όλο εγχείρημα στηρίζουν έμπρακτα η Εθνική Φρουρά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου  και η Hermes Airports.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor