Συνάντηση Creative Women Platform Cyprus με την Πρόεδρο της Βουλής

Η Creative Women Platform Cyprus είχε αποκλειστική συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κυρία Αννίτα Δημητρίου, στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 8 Φεβρουαρίου 2022.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Creative Women International Platform, μια διαδικτυακή πλατφόρμα υψηλού προφίλ και κύρους για γυναίκες ηγέτες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που επικεντρώνεται στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ | ΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

 

 

Με ένα ταχέως αναπτυσσόμενο πρόγραμμα μελών και εκπροσώπων από 40 χώρες, η Creative Women προσφέρει μια κοινή πλατφόρμα για εμπειρία, καινοτομία και καθοδήγηση. Συνεισφέρουν γυναίκες που διαπρέπουν στις επιχειρήσεις, στο δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα και σε ανερχόμενα ταλέντα. Οι ομιλήτριες εμφανίζονται σε εκδόσεις όπως το Forbes, το Entrepreneur και την Huffington Post.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Βουλή των Αντιπροσώπων, παρουσία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Κυρίας Αννίτας Δημητρίου, η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Creative Women Olga Balakleets και η Εκτελεστική Διευθύντρια της Creative Women Dr Viola Edward διόρισαν επίσημα τη νέα Πρόεδρο της Creative Women στην Κύπρο, την Μαρία Ιγνατίου Σιακαλλή, κορυφαία πολυβραβευμένη Καλλιτέχνη και Επιχειρηματία.

Στους προσκεκλημένους μίλησαν η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Κυρία Αννίτα  Δημητρίου, η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Creative Women Olga Balakleets, η   Εκτελεστική Διευθύντρια και Συνέταιρος της Creative Women Dr Viola Edward, η νέα Πρόεδρος της Creative Women Cyprus Μαρία Ιγνατίου Σιακαλλή, οι Επίτιμες Πρέσβεις της Creative Women Έλενα Τάνου και Άννα Χριστοφόρου.

Οι συνεργάτες της Creative Women Platform Cyprus είχαν μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους και να ανταλλάξουν απόψεις για τη γυναικεία ενδυνάμωση στην Κύπρο και διεθνώς.

Η κυρία Αννίτα Δημητρίου εξέφρασε την ειλικρινή της επιθυμία να συνεργαστεί με γυναικείες οργανώσεις στο νησί και να υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες της Creative Women Platform που ξεκίνησε επιτυχημένα την δραστηριοποίηση της στην Κύπρο το 2016, πριν γίνει κορυφαία διεθνής πλατφόρμα.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor