Ο Έρωτας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αφήνει τα φτερά του στο MYMALL Limassol

Η ημέρα των απανταχού ερωτευμένων πλησιάζει και παρόλο που για τους πραγματικά ερωτευμένους κάθε μέρα φαντάζει η απόλυτη γιορτή στο MYMALL της Λεμεσού, τον  απόλυτο προορισμό αγορών στην Κύπρο, με περισσότερα από 120 καταστήματα είναι αδιαμφησβήτητα ο χώρος που η ερωτική διάθεση ανεβαίνει σε άλλα επίπεδα και αγγίζει τους εφτά ουρανούς.

Το MYMALL της Λεμεσού φιλοξενεί όλες τις δημοφιλείς επωνυμίες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Ταυτόχρονα μια τεράστια γκάμα εστιατορίων και καφέ σε συνδυασμό με το μεγαλειώδες παγοδρόμιο και τις εγκαταστάσεις του bowling συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό, προορισμένο να φιλοξενήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και κάθε μικρή η μεγάλη στιγμή της εβδομάδας.

Φέτος, ωστόσο, η μέρα των ερωτευμένων αποκτά τα φτερά του έρωτα, τα οποία απλώνονται στο MYMALL της Λεμεσού μέσα από έναν ιδιαίτερα ερωτικό, εορταστικό διαγωνισμό που θα στείλει με τα φτερά της SKY express ένα τυχερό ερωτευμένο ζευγάρι στην Αθήνα, για να βιώσει από κοντά τον μοναδικό ρυθμό της ελληνικής πρωτεύουσας.

Η SKY express είναι μέλος της ERA και αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Ως αεροπορική εταιρεία έχει σημειώσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές, πετώντας συνολικά σε 39 προορισμούς σε 6 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία,  Ιταλία,). Παράλληλα με τα νέα της αεροσκάφη, η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο «πράσινο» στόλο στην Ελλάδα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς στόλους σε όλη την Ευρώπη.

Η συνεργασία του MYMALL της Λεμεσού με τη SKY express είναι έτοιμη να γράψει ιστορία και να ανεβάσει στα ύψη κάθε περιπετειώδες ένστικτο των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου.

Ο διαγωνισμός για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για δύο άτομα με προορισμό την Αθήνα βρίσκεται ήδη σε ισχύ, αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν τον λογαριασμό του ΜΥΜΑLL στο Instagram, να εντοπίσουν τη σχετική ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να ακολουθήσουν τα βήματα μέχρι και τις 12 του Φλεβάρη, καθώς η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει ζωντανά στο ΜΥΜΑLL στις 13 Φλεβάρη από τον KISS FM μεταξύ 15:00-17:00.

Το MYMALL της Λεμεσού αποκτά φτερά με την εμπειρία και την αξιοπιστία της SKY express και είναι προετοιμασμένο να ταξιδέψει τους επισκέπτες του στην αναζήτηση νέων εμπειριών, επιβραβεύοντάς τους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη, με την οποία όλα αυτά τα χρόνια το έχουν αναδείξει ως τον απόλυτο οικοδεσπότη της χαράς, των αγορών και της διασκέδασής τους.

Για τον διαγωνισμό πατήστε ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor