Parimatch Foundation: Μαθήματα «Zumba kids» και «μοντέρνου χορού»

Το Parimatch Foundation συνεχίζει να ακολουθεί τον στόχο του, να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους, αφού το πρόγραμμα ‘Sports Mentor’ μεγαλώνει. 

Το πρόγραμμα ‘Sports Mentor’ που έχει ήδη ξεκινήσει στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοφίνου, παίρνει σάρκα και οστά και στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Το κοινωφελές ίδρυμα Parimatch Foundation, θα προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση, για τους επόμενους 12 μήνες, μαθήματα ‘Zumba kids’ και μαθήματα ‘μοντέρνου χορού’ στα παιδιά που παρακολουθούν τα Προγράμματα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών (5-12 χρονών) του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας. 

Μέσω του προγράμματος, με όνομα ‘Sports Mentor’, επαγγελματίες γυμναστές επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και απασχολούν τα παιδιά με τις παραπάνω δραστηριότητες.
 

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ευχαρίστησε το Parimatch Foundation και δήλωσε τα εξής:

«Για μια ακόμα φορά είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με εκπροσώπους του κοινωφελούς Ιδρύματος Parimatch Foundation και να έχουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στη βάση της μέχρι σήμερα αγαστής επικοινωνίας μας. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος συμφώνησαν τη χρηματοδότηση δύο Αθλητικών δραστηριοτήτων για τον εμπλουτισμό των δράσεων του Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών του πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Tο χαμόγελο και η ανεμελιά στα πρόσωπα των παιδιών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Parimatch Foundation και να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την πρόθεση που εκφράστηκε για διεύρυνση της συνεργασίας και στήριξη δράσεων του Δήμου Λευκωσίας, που προωθούν την Κοινωνική Ένταξη μέσω του Αθλητισμού.»
 

Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα. Σκοπός του είναι, μέσα από τα προγράμματα και τη γενικότερη δράση του, να καλύπτει ένα μέρος της στρατηγικής, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Parimatch Tech μέσα στα πλαίσια της γενικότερης φιλοσοφίας της για βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που μεριμνούν για την υγεία και την ευεξία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch Tech. Αποστολή του Parimatch Foundation είναι να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους.

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor