Παιδικά χαμόγελα και ευχές μοιράζει ο Virtual Santa του SupportCY

Σε Ριζοκάρπασο, Κορμακίτη, τις πυρόπληκτες περιοχές, το Μακάρειο Νοσοκομείο και σε πολλά άλλα παιδιά, χαρίζει χιλιάδες χαμόγελα ο Άγιος Βασίλης του SupportCY, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διαδικτυακά, προσφέρει απλόχερα ζεστασιά, συντροφιά και αγάπη στα παιδιά, μετατρέποντας την εμπειρία της συνάντησής τους, στην πιο όμορφη και μαγευτική ανάμνηση και των φετινών γιορτών.

 

Με αποσκευές γεμάτες από χριστουγεννιάτικη μαγεία και προορισμό τα φωτεινά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, ξεκίνησε και φέτος το ταξίδι του ο Άγιος Βασίλης του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου. Ξεκινώντας το διαδικτυακό ταξίδι του πέρασε από δεκάδες σχολεία σε όλη την Κύπρο, φτάνοντας μέχρι το Ριζοκάρπασο όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδάκια ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα παιδιά στο σχολείο του Κορμακίτη. Ο χάρτης της γιορτινής, γεμάτης ζεστασιά και αγάπη διαδρομής του, τον οδήγησε σε σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών της Κύπρου, αλλά και σε περιοχές της Ελλάδας σε συνεργασία με το Χαμόγελου του Παιδιού. Σ’ αυτή τη μοναδική γιορτινή συνάντηση, που πραγματοποιείται μέσα σ’ ένα παραμυθένιο σκηνικό, ο Virtual Santa πέρασε και το κατώφλι του Μακάρειου Νοσοκομείου για να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά που αυτές τις γιορτές νοσηλεύονται εκεί.  

 

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που ο Άγιος Βασίλης του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου μίλησε με εκατοντάδες παιδάκια και δημιούργησε πολλά χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις. Η συγκεκριμένη η δράση του SupportCY, έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, γιατί αγγίζει τις ψυχές των παιδιών, χαρίζοντάς τους τη μοναδική στιγμή που περιμένουν ολόκληρη τη χρονιά», δήλωσε η Διευθύντρια της Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Έλλη Ιωαννίδου, σχετικά με το Virtual Santa που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

 

Και αυτή τη χρονιά, o Virtual Santa του SupportCY, εκτός από επικοινωνία με παιδιά στο σπίτι τους και στα σχολεία τους, εμπλούτισε τη χριστουγεννιάτικη ατζέντα του με μάθημα μαγειρικής, ανάγνωσης παραμυθιού και χορού με ζούμπα για παιδιά.

 

Κατά τη διάρκεια της δράσης και μέχρι την ολοκλήρωσή της στις 30 Δεκεμβρίου, αναμένεται να μιλήσουν με τον Virtual Santa περισσότερα από 5000 παιδιά.

 

Τον Άγιο Βασίλη φέρνει κοντά στα παιδιά η Τράπεζα Κύπρου με την υποστήριξη των μελών του SupportCY, Reaction, Δήμος Στροβόλου, Κωτσόβολος Κύπρου, Πετρολίνα, NIPD Genetics, Leroy Merlin, Eurolife, Nicosia Mall, Delema McCANN και Arnolds Digital Printers

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor