Remedica: Δωρεά Χειραμαξών στον Δήμο Στροβόλου

Σήμερα 22 Δεκεμβρίου 2021 η φαρμακοβιομηχανία Remedica παρέδωσε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο δύο χειράμαξες καθαρισμού στον Δήμο Στροβόλου στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Δεδομένου ότι η ανθρώπινη υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το καθαρό και υγιές περιβάλλον, η εταιρεία Remedica δεν θα μπορούσε να μην συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια του Δήμου Στροβόλου, για ένα καθαρότερο Δήμο.

Επιπρόσθετα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση το κοινού επισημαίνοντας ότι απαιτείται συλλογική προσπάθεια αλλά και προσωπική ευθύνη από τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά να σέβεται και να προστατεύει το περιβάλλον.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Στροβόλου κύριος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους ευχαρίστησε την εταιρεία Remedica για αυτή την δωρεά, αναφέροντας, πως οι χειράμαξες καθαρισμού«θα ενισχύσουν το στόλο καθαριότητας του δήμου μας. Αποδίδουμε τεράστια σημασία στην καθαριότητα και τη δημόσια υγεία και αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα και για τον δήμο Στροβόλου αλλά και για την κάθε τοπική αρχή».

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο, με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση.  Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor