Αυτά τα Χριστούγεννα άνοιξε την αγκαλιά σου για ένα αδέσποτο ζωάκι και χάρισε του φαγητό

Τα καταφύγια ζώων δεν γεμίζουν μόνο με άστεγα και αδέσποτα σκυλάκια, αλλά και με πολλά πρώην… κατοικίδια ζώα. Όλα αυτά ζωάκια, τα λιγότερο τυχερά σε σχέση με το δικό σου σκυλάκι, έχουν ανάγκη από μια αγκαλιά αγάπης και φροντίδας και σίγουρα από φαγητό.

Κάνε το λοιπόν πράξη και πρόσφερε φαγητό σε ένα από τα πολλά ζωάκια των καταφυγίων που σε έχουν ανάγκη… χαρίζοντας αυτά τα Χριστούγεννα στο δικό σου σκυλάκι ένα κολάρο, από τη ξεχωριστή συλλογή του “The Collar Club”.

Αγοράζοντας ένα κολάρο από το “The Collar Club” - φτιαγμένο από vegan/cruelty-free leather - προσφέρεις φαγητό και ελπίδα για καλύτερες συνθήκες στους τετράποδους άστεγους φίλους μας, που λαχταρούν και ψάχνουν μια δική τους οικογένεια!
 

  

Η πρωτοβουλία του “The Collar Club”, που έχει ως στόχο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την αγκαλιά αγάπης για όλα τα τετράποδα, μας προσκαλεί να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας, καθώς με τα έσοδα που προκύπτουν από την πώληση κάθε κολάρου, προσφέρονται 5 κιλά τροφής σε ένα καταφύγιο.

Από τα όμορφα περιλαίμια του “The Collar Club”, που διατίθενται σε τρία μεγέθη small, medium και large, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα χρώματα: κόκκινο, μαύρο και καφέ.

Γίνε λοιπόν ένας ξεχωριστός Άγιος Βασίλης για τα ζωάκια που αναζητούν στοργή και θαλπωρή… και σίγουρα αν ο σκύλος σου μπορούσε να μιλήσει, θα σε ευχαριστούσε για την πολύτιμη βοήθεια που θα δώσεις στους φίλους του, που ζουν χωρίς σπίτι και οικογένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μήνυμα στη σελίδα του The Collar Club στο Facebook και @thecollarclub.cy στο Instagram.
 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor