NEDECO Electronics Ltd: Πρόσφερε πακέτα αγάπης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Η NEDECO Electronics Ltd συμμετέχει και φέτος στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσήλωσή της προς την κοινωνική προσφορά.

Το προσωπικό και η διεύθυνση της Εταιρείας συνέβαλαν στην πρωτοβουλία αυτή, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, χριστουγεννιάτικα εδέσματα και δώρα για τα παιδιά, τα οποία παραδόθηκαν στο ΠΣΣΕ τη 16η Δεκεμβρίου 2021. Μαζί με τα πακέτα αγάπης, η NEDECO Electronics Ltd προσέφερε στις οικογένειες κουπόνια για ψώνια από υπεραγορές, εξασφαλίζοντάς τους όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι.

Όπως ανέδειξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NEDECO Electronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, «Σύμφωνα με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, από το 2015 έχουν λάβει στήριξη πέραν των 14.500 οικογενειών, στο πλαίσιο της εκστρατείας “Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα”. Ως NEDECO Electronics Ltd, λαμβάνουμε για ακόμη μια χρονιά μέρος στην εκστρατεία, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα περάσουν ευχάριστα την εορταστική περίοδο. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στο ΠΣΕΕ που εδώ και δεκαετίες διοργανώνει και συντονίζει πρωτοβουλίες σε όλη την Κύπρο, με στόχο τη στήριξη ευάλωτων οικογενειών».

Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor