BDSwiss Holding: Εθελοντική αιμοδοσία ενόψει Χριστουγέννων

Mε μεγάλη επιτυχία και χριστουγεννιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του ομίλου εταιρειών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών BDSwiss.

Στο πλαίσιο της αδιάλειπτης δέσμευσής της στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, η BDSwiss διοργάνωσε άλλη μια επιτυχημένη εκστρατεία αιμοδοσίας στα κεντρικά της γραφεία στη Λεμεσό.

Η εθελοντική εκστρατεία αιμοδοσίας έτυχε ευρείας συμμετοχής τόσο από τους υπαλλήλους της BDSwiss, όσο και από συνεργάτες της, ενώ μια ομάδα από νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό ανέλαβε την ασφαλή διεξαγωγή και επίβλεψη της όλης διαδικασίας καθώς και την τήρηση όλων των μέτρων που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας.

Η πανδημία της νόσου COVID-19 αποτελεί μια απο τις μεγαλύτερες πρόκλησεις που έχει αντιμετωπίσει η διεθνής κοινότητα και το παγκόσμιο σύστημα υγείας ενώ έχει παράλληλα οδηγήσει στη σχεδόν πλήρη εξάντληση των κεντρικών τραπεζών αίματος. Σήμερα, η ανάγκη για μεταγγίσεις κυμαίνεται στα υψηλότερα που έχουν καταγραφεί ποτέ. Παράλληλα, οι ασθενείς που νοσηλεύονται με Covid-19 τείνουν να έχουν χαμηλή αιμοσφαιρίνη και συνεπώς χρήζουν μεγαλύτερης ανάγκης για μεταγγίσεις αίματος αυξάνοντας περαιτέρω τη ζήτηση, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας

Αναγνωρίζοντας την άμεση και ιδιαίτερη σημασία της αιμοδοσίας, η BDSwiss, σε συνεργασία με την Κυπριακή Τράπεζα Αίματος, διοργάνωσε μια εθελοντική δράση στα γραφεία της σε Λεμεσό και Λευκωσία. Η όλη προσπάθεια πραγματοποιήθηκε στα πλάισια της εκστρατείας της BDSwiss “Together we Achieve More” με την εθελοντική αιμοδοσία να προσελκύει δεκάδες εθελοντές αιμοδότες. H Chief Marketing Officer της BDSwiss Δροσούλα Χατζησάββα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας:

“Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη σε όλους τους αιμοδότες για τη συμμετοχή τους στην Εθελοντική Αιμοδοσία της BDSwiss, η οποία διοργανώθηκε με απώτερο στόχο την ενίσχυση της Κυπριακής τράπεζας αίματος. Ο Εθελοντισμός είναι μια πράξη αδιαμφισβήτητης αξίας, όμως σε δύσκολες εποχές – όπως αυτές που ζούμε – προσλαμβάνει μια ιδιαίτερη σημασία, αφού αποδεικνύει έμπρακτα το γεγονός, ότι η θέση του Ανθρώπου οφείλει να είναι δίπλα στον Συνάνθρωπο. Η BDSwiss ανέκαθεν στηρίζει τέτοιες κοινοτικές πρωτοβουλίες και με την σημερινή μας δράση ελπίζουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση και να εμπνεύσουμε και άλλες εταιρείες να στηρίξουν έμπρακτα τον συνάνθρωπο οργανώνοντας παρόμοιες εθελοντικές ενέργειες.”

Η BDSwiss αναγνωρίζει τη σημασία της ανάπτυξης του ομίλου της με έμφαση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και με υπεύθυνες πρακτικές οι οποίες έχουν θετική επίδραση στην τοπική και διεθνή κοινότητα. Μετά από άλλη μια επιτυχημένη εκστρατεία αιμοδοσίας 2021, η BDSwiss δεσμεύεται να συνεχίσει την διοργάνωση των ετήσιων εθελοντικών αιμοδοσιών της καθώς και την διεξαγωγή μιας σειράς από στοχευμένες δράσεις και ευρύτερες φιλανθρωπικές δραστηριότητες με σκοπό την κοινωνική στήριξη.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor