Το Alexander College στο Metropolis Mall για καλό σκοπό

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα δημιουργήσει το εκπαιδευτικό ίδρυμα, στον κεντρικό χώρο του Metropolis Mall, σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε για καλό σκοπό.

Για τη φωτογράφιση θα δίνεται το ποσό των 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν προς ενίσχυση του Συνδέσμου. Αν θέλεις και εσύ να στηρίξεις αυτή την προσπάθεια, τότε μπορείς να επισκεφθείς αυτό το Σάββατο το Metropolis Mall, να φωτογραφηθείς και να κάνεις την εισφορά σου.

Επιπλέον, το εκπαιδευτικό ίδρυμα σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις το νέο VR, να κερδίσεις πλούσια δώρα και να διασκεδάσεις, με την ομάδα του StudentLife, 12:00 – 15:00, καθώς και να γνωρίσεις από κοντά τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Love Fm, Χριστιάνα Αρτεμίου και Μαρίλια Χαριδήμου, οι οποίες παίζουν ζωντανά με Live Link, από τις 4:00 – 6:00 το απόγευμα.

Όλα αυτά, μπορείς να τα βρεις στο Metropolis Mall, αυτό το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, από τις 11:00πμ μέχρι τις 7:00 το απόγευμα.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor