Santa Run Nicosia-Περπατούμε για ένα παιδικό χαμόγελο

Φέτος τις γιορτές, αφιερώστε την 26η Δεκεμβρίου ως ημέρα προσφοράς και αγάπης προς τα παιδιά που το χρειάζονται περισσότερο. Η Infocredit Group, σε συνεργασία με το RuNicosia, διοργανώνουν την φιλανθρωπική δρομική εκδήλωση “Santa Run” και καλεί όλους εσάς να δηλώσετε συμμετοχή και να συνεισφέρετε στον έρανο για το Ίδρυμα Ελπίδα.

Αν είναι κάτι που μας έμαθε η πανδημία, είναι πως μια κοινότητα είναι πιο δυνατή όταν υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη και το πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μαζικά και οργανωμένα, τρέχουμε, περπατάμε και συνεισφέρουμε στα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Η Infocredit Group  καλεί τις εταιρίες της Κύπρου και τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά να στηρίξει το έργο του Ιδρύματος Ελπίδα και φέτος τις γιορτές να ενωθούμε για ένα καλό σκοπό χαρίζοντας παιδικά χαμόγελα.

Ξεκινώντας από διάφορα σημεία της Λευκωσίας με ενδιάμεσο σταθμό το Μακάριο Νοσοκομείο, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες με κόκκινες φανέλες τραγουδάμε τα κάλαντα και μοιράζουμε  δώρα στα παιδία που παλεύουν με τον καρκίνο. Ο στόχος είναι η οικονομική βοήθεια του Ιδρύματος Ελπίδα το οποίο στηρίζει το “κάθε παιδί να βγει νικητής από τη σκληρή αυτή δοκιμασία και ποτέ πια να επιτρέψουμε στον καρκίνο να κλέβει τη ζωή, από οποιοδήποτε παιδί”.

Με μόνο €20 (είκοσι ευρώ) δηλώνετε συμμετοχή, επιλέγετε σημείο εκκίνησης και περπατάτε ή τρέχετε για τα παιδιά με καρκίνο. Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε με ατομικές/εταιρικές εισφορές χωρίς φυσική παρουσία στην εκδήλωση.

Εγγραφές

Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα www.santarun.com.cy  από την 1η μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, με άμεση τραπεζική πληρωμή. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Αναμνηστική αγωνιστική φανέλα (dry fit) της εκδήλωσης 
  • Σκουφάκι του Άγιου Βασίλη

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο εγγραφής τους από το Presse Café, στις 23 και 24 Δεκεμβρίου, μεταξύ 15:00 – 19:00.

Όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές και εταιρικές εισφορές θα δοθούν στο Ίδρυμα Ελπίδα.

Σημεία Εκκίνησης και Διαδρομές

Οι δρομείς,  των οποίων θα ηγούνται έμπειροι δρομείς, θα κινηθούν σε ομάδες σε δημόσιους δρόμους – πάνω στα πεζοδρόμια – και ακολουθώντας τους κανόνες τροχαίας κυκλοφορίας. Οι εκκινήσεις θα γίνουν από τα πιο κάτω σημεία:  

  • Ξενοδοχείο Cleopatra, 09:30
  • Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, 09:05
  • Δημαρχείο Στροβόλου, 09:30
  • Δημαρχείο Αγλαντζιάς, 09:15
  • Δημαρχείο Αγίου Δομετίου, 09:00                 
  • Δημαρχείο Έγκωμης, 09:00  
  • Presse Café, 09:20

Πορεία δρομέων και προορισμοί

  1. Ενδιάμεσος Προορισμός – Μακάριο Νοσοκομείο 10:00 π.μ.

Όλες οι διαδρομές συγκλίνουν στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου οι συμμετέχοντες θα συναντηθούνστις 10:00 για να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να δώσουν δώρα στα παιδία.

  1. Τερματισμός των δρομέων

Οι δρομείς με το πέρας της μικρής εκδήλωσης στο Μακάριο Νοσοκομείο θα κινηθούν όλοι μαζί στο σημείο τερματισμού της εκδήλωσης, στην Λεωφόρο Μακαρίου (μπροστά από το City Plaza) όπου θα τους προσφερθεί ζεστή σούπα και ποτά.

Την εκδήλωση διοργανώνει και συντονίζει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία RuNicosia. Κύριος Χορηγός: Infocredit Group.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για τη συμμετοχή στην εκδήλωση και τις εισφορές, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.santarun.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 22398100 (Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-18:00).

Λίγα Λόγια για το ίδρυμα Ελπίδα

Το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, ιδρύθηκε το 1990 από γιατρούς, επιστήμονες, νοσηλευτές, ψυχολόγους και μερικούς γονείς στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία, λίγο μετά από την έναρξη της δημιουργίας της Παιδογκολογικής και Παιδοαιματολογικής Κλινικής. Ο στόχος του είναι στο σύντομο μέλλον το κάθε παιδί να βγαίνει νικητής από τη σκληρή αυτή δοκιμασία και ποτέ πια να επιτρέπουμε στον καρκίνο να κλέβει τη ζωή, από οποιοδήποτε παιδί.  «Έχουμε κερδίσει μάχες, αλλά υπάρχει ακόμη μεγάλο έργο, που μας περιμένει»

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor