Yianis Christodoulou Foundation: Ευχαριστίες στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας - Masters Division για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει την περασμένη Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 με επιτυχία την φιλανθρωπική εκδήλωση ‘SWIM OUT IN THE OPEN FOR A GOOD CAUSE’.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με στόχο την στήριξη της προσπάθειας του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ‘Yianis christodoulou Foundation’ να αναβαθμίσει το Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Καϊμακλίου (Παιδική Λέσχη Καϊμακλίου).

Η Παιδική Λέσχη αποτελεί πρόγραμμα του Συμβουλίου Κοινοτικής Ευημερίας (ΣΚΕ Καϊμακλίου) το οποίο βρίσκεται κάτω από την εποπτεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η Λέσχη προσφέρει εξωσχολικές δραστηριότητες, προστασία και φροντίδα σε μεγάλο αριθμό παιδιών εργαζομένων γονέων κατά τις μη εργάσιμες ώρες των σχολείων, όπως τις απογευματινές, τις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση θα διατεθούν αποκλειστικά για την αναβάθμιση της Παιδικής Λέσχης Καϊμακλίου και ειδικότερα για την ανακαίνιση της κουζίνας, καθώς η Λέσχη προσφέρει μεσημεριανό φαγητό σε όλα τα παιδιά που φοιτάνε εκεί, καθώς και απογευματινό σνακ και πρόγευμα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Η αναβάθμιση της Παιδικής Λέσχης είναι ένα έργο που έχει αναλάβει το Φ.Ι. ‘Yianis Christodoulou Foundation’. Το Ίδρυμα έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του εξωτερικού χώρου με την τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας και την αγορά εξοπλισμού εξωτερικού χώρου για παιχνίδι και εξάσκηση των παιδιών. Η ενέργεια αυτή του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας θα επεκτείνει την στήριξη στην Παιδική Λέσχη και θα διασφαλίσει καλύτερες εγκαταστάσεις για αυτή την ομάδα παιδιών.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ εκφράζει τη μεγάλη του εκτίμηση σε όλους τους συμμετέχοντες, βετεράνους κολυμβητές, ενήλικες και μικρά παιδιά που αγαπούν την κολύμβηση, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που παρακολούθησαν, συμμετείχαν και πρόσφεραν για αυτόν τον ιδιαίτερο σκοπό. Όλες οι δωρεές θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της παρεχόμενης φροντίδας, εκπαίδευσης και προστασίας στα παιδιά που έχουν ανάγκη για ένα καλύτερο μέλλον.

Το Ίδρυμα εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ο οποίος δεν δίστασε να κολυμπήσει για αυτόν τον υπέροχο σκοπό καθώς επίσης και στον κ. Λεωνίδα Λεωνίδου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΚΕ Καιμακλίου, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του για την παροχή στήριξης στην Παιδική Λέσχη Καϊμακλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Φ.Ι. ‘Yianis Christodoulou Foundation’, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://www.yianischristodouloufoundation.com/. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα ΜΚΔ Facebook: https://www.facebook.com/YCFoundationCy/ και Instagram: https://www.instagram.com/ycf_cyprus

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor