Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5th Project Management Conference

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5o Project Management Conference με τίτλο «Leading with Agility in Challenging Times» που διοργάνωσε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 το Project Management Institute (PMI) Cyprus Chapter στο Hilton Nicosia όπου συμμετείχαν πέραν των 250 συνέδρων.

 

  

Για ακόμα μια χρονιά, το ‘Project Management Conference’ προσέφερε μια ξεχωριστή εμπειρία στους συμμετέχοντες, παρουσιάζοντας θέματα που απασχολούν κάθε οργανισμό που επιθυμεί να επιτύχει τους στρατηγικούς του στόχους και πως αυτοί μπορούν αν επιτευχθούν μέσω του Project Management.

  

  

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευχέρεια να εμπνευστούν από καταξιωμένους βασικούς ομιλητές, να ενημερωθούν για τις αναδυόμενες τάσεις στη Διαχείριση Έργων, να αποκτήσουν τεχνικές και εργαλεία, καθώς και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις με άλλους επαγγελματίες.

  

  

  

Το συνέδριο απευθυνόταν σε στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα, απευθυνόταν σε γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές μάρκετινγκ, επαγγελματίες πληροφορικής, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν στη διαχείριση έργων.

  

  

Εκτός από την σημαντική ευκαιρία απόκτησης νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων και εργαλείων και την ευκαιρία για εποικοδομητική δικτύωση, οι συμμετέχοντες έλαβαν Πιστοποιητικό Συμμετοχής με το οποίο θα μπορούν να αποκτήσουν έως και Επαγγελματικές Μονάδες Ανάπτυξης (PDUs).

 

  

  

  

Κύριος Χορηγός του Συνεδρίου η KPMG Κύπρου, με χορηγό την NewCytech. Contributing Sponsors οι Talent Team Consulting, Odyssey Consultants, Goldman Solutions and Services, Lagom Creative Hub, CDB Bank και Τράπεζα Κύπρου. Εκπαιδευτικός Συνεργάτης το Cyprus International Institute of Management. Υποστηρικτές οι Treppides, QoboWeb, PrimeTel και Hellenic Technical Enterprises Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας τα περιοδικά GOLD και IN Business.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor