Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου δίπλα στους αυριανούς πρωταθλητές!

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου στάθηκαν και πάλι στο πλευρό των μικρών αθλητών και αυριανών πρωταθλητών, συμμετέχοντας ενεργά στην τελετή έναρξης για τα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots, μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου.

Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς, καθώς και εκπρόσωποι από τους χορηγούς των Πρωταθλημάτων. Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου ήταν εκεί, έχοντας ενεργό δράση στην εκδήλωση, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά και δίνοντάς του πολύτιμες διατροφικές συμβουλές για μια υγιεινή διατροφή.  

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι τα παιδιά ξαναγύρισαν τα γήπεδα, δίνοντας και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό στο αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο, σημειώνοντας ότι σταθερά “Τα Πρωταθλήματα Grassroots είναι η πιο ευχάριστη διοργάνωση για την ΚΟΠ. Τα παιδιά το απολαμβάνουν, έρχονται οι γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους και αγωνίζονται στις μικρές ηλικίες και χωρίς διαιτητές χωρίς να έχουν οποιαδήποτε προβλήματα”.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της Έλενας Παπαντωνίου: “Οι αγαπημένοι μας αθλητές, μικροί και μεγάλοι, ας γίνουν το παράδειγμά μας. Κυνηγούν τον όνειρό τους με σκληρή προπόνηση και με αποφασιστικότητα. Μπορούμε και εμείς να αγωνιζόμαστε έτσι για να έχουμε μία καλύτερη ζωή, με ευεξία και υγεία.”

Άπαντες οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν μοναδικές του αγαπημένου τους αθλήματος. Ενδεικτικός ήταν και φέτος ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών που έφτασε τις 9.000 περίπου παιδιά, ηλικιών 5 έως 14 ετών από συνολικά 870 ομάδες προερχόμενες από 120 Ακαδημίες στην Κύπρο.   

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor