Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα

Το Harvard Club of Cyprus, διοργάνωσε με επιτυχία μια ξεχωριστή εκδήλωση με εκλεκτούς ομιλητές και καλεσμένους από τον ευρύτερο επιχειρηματικο κόσμο της Κύπρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοέμβριου 2021, στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου Αποφοίτων. Διαχρονικά, ο σκοπός του Συνδέσμου Αποφοίτων είναι η προβολή διακεκριμένων ομιλητών παγκόσμιας εμβέλιας.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο κ. Ron C. DeShay, Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Harvard, Τηλεοπτικός Παραγωγός και Υποψήφιος για Βραβείο Emmy, ο οποίος επισκέφτηκε την Κύπρο για τους σκοπούς της εκδήλωσης και παραχώρησε ομιλία με θέμα την “Πραγματοποίηση Ονείρων & Καινοτομία εν μέσω Περιόδου Κρίσης”.

Ο κ. DeShay θεωρείται ενας χαρισματικός ομιλητής, που έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους ανά το παγκόσμιο μέσω του έργου του. Μεταξύ άλλων κατα την διάρκεια της ομιλίας του,  αναφέρθηκε σε θέματα επιχειρηματικής καινοτομίας ως αντίδοτο σε περιόδους αστάθειας και αβεβαιότητας, όπως για παράδειγμα την πρόσφατη παγκόσμια πανδημία που κλόνισε τις οικονομίες του πλανήτη.

Είναι επίσης άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική δραστηριότητα του κ. DeShay αλλα και το έργο του με την ονομασία “World of Dreams” έχουν ως βασικό τους χαρακτηριστικό την υπεράσπιση της ισότητας και της δικαιοσύνης για την εξάλειψη της φυλετικής ανισότητας στις ΗΠΑ, και αποτελούν αντικείμενο μελέτης των σημερινών φοιτητών του Harvard Business School.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ καλεσμένων και ομιλιτών. Καθώς επίσης μέλη και καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ευχάριστη επανασύνδεση και την δικτύωση σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor