Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας διοργανώνει την ποδηλατική εκδήλωση, Tylliria Cycling Tour 2021

H Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας διοργανώνει για πρώτη φορά την ποδηλατική εκδήλωση “Tylliria Cycling Tour 2021”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το λιμανάκι του Κάτω Πύργου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της μοναδικότητας της περιοχής και η καθιέρωσή της ως ενός προορισμού με δυνατότητα φιλοξενίας αθλητικών διοργανώσεων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές ποδηλατικές διαδρομές 20 χιλιομέτρων (mountain bike) και 100 χιλιομέτρων (road cycling). Για την διαδρομή των 100 χιλιομέτρων θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι νικητές ανά κατηγορία (άντρες και γυναίκες), ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί μετάλλιο συμμετοχής.

Παράλληλα με την ποδηλατική εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί και sea kayaking στην παραλία Ωμέγα, καθώς και δωρεάν ξενάγηση στην περιοχή της Τηλλυρίας.

Το κόστος εγγραφής έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα δοθούν για σκοπούς ενίσχυσης των σχολείων της περιοχής Τηλλυρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται εδώ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με την υποστήριξη των κοινοτήτων του Κάτω Πύργου, Πάνω Πύργου, Παχύαμμου, Μοσφιλίου και Πηγαινιών. Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ.

ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια στρατηγικού σχεδιασμού και πλάνου του Υφυπουργείου Τουρισμού. Σκοπός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας είναι η ανάπτυξη και προβολή τόσο της πόλης όσο και της περιφέρειας Λευκωσίας και η μετατροπή τους σε ένα ποιοτικό ολόχρονο τουριστικό προορισμό.  Για την επίτευξη των δράσεων της, η ΕΤΑΠ συνεργάζεται με διάφορους φορείς σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.  Κύριοι πυλώνες δράσης της είναι ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο αθλητικός καθώς και ο τουρισμός ευεξίας.

www.visitnicosia.com.cy

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor