Αριστείδης Βουράκης: Η AstroBank διαχρονικά δίπλα στην Europa Donna Κύπρου

Με τη virtual συμμετοχή πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε η φετινή Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες το Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Η ετήσια δράση της Europa Donna Κύπρου, που υλοποιείται  με τη στρατηγική συνεργασία της AstroBank για 12η συνεχή χρονιά, είχε και φέτος όπως και πέρυσι τη μορφή λαμπαδηδρομίας, λόγω των περιορισμών κατά της πανδημίας, αλλά κατάφερε να μεταδώσει και  πάλι το μήνυμα της νίκης, απέναντι στον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών, σε όλη την Κύπρο.

Η πορεία, είχε τη μαζική συμμετοχή των πολιτών χάρις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναμεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση του Alpha. Η λαμπαδηδρομία που ξεκίνησε από το σπίτι της Europa Donna Κύπρου, με ενδιάμεσο σταθμό το Κεντρικό Κτήριο Διοίκησης της AstroBank, κατέληξε στην Πλατεία Ελευθερίας, με την παρουσία και συμμετοχή προσωπικοτήτων της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, του αθλητισμού, του πολιτισμού, αλλά και γυναίκες που βγήκαν νικήτριες στη μάχη τους με τον καρκίνο.

 

Κατά τον ενδιάμεσο σταθμό της λαμπαδηδρομίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, κ. Αριστείδης Βουράκης στον χαιρετισμό του απευθύνθηκε στις γυναίκες και τους άνδρες, που με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση μετέφεραν το μήνυμα της ζωής, το μήνυμα της νίκης κατά του καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών. «Για ακόμα μία χρονιά», τόνισε ο κ. Βουράκης, «μαζί με χιλιάδες συνανθρώπους που μας παρακολουθούν ζωντανά από το διαδίκτυο, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη συλλογική αυτή προσπάθεια της Europa Donna Κύπρου. Ως AstroBank,  στεκόμαστε διαχρονικά δίπλα στην κυπριακή κοινωνία και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor