Το Douleutaras στηρίζει το έργο του Hope for Homeless

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής «τρέχει» τόσο γρήγορα που βρισκόμαστε συνεχώς σε έναν αγώνα ταχύτητας για να προλάβουμε τον χρόνο. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι αρκετές με αποτέλεσμα η ρουτίνα να μας απομακρύνει από τους δικούς μας ανθρώπους και από ασχολίες που κάναμε παλαιότερα.

Μάλιστα, ο έντονος ρυθμός ζωής πέραν του προσωπικού αντικτύπου, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τη σχέση ανθρώπου - ζώου. Αρκεί να κάνεις τη βόλτα σου σε μερικά καταφύγια σκύλων που υπάρχουν στη χώρα μας και θα πειστείς για τη διατάραξη της σχέσης αυτής, στις μέρες μας. Παρατημένα σκυλάκια από ανθρώπους που δεν είχαν χρόνο να τους αφιερώσουν, περιμένουν καρτερικά μια νέα αγκαλιά.

Ωστόσο, αρκετά από τα καταφύγια αυτά λειτουργούν χάρη στο μεράκι και την αγάπη που έχουν για τους τετράποδους φίλους μας, άνθρωποι και φιλοζωικές οργανώσεις, με προϋπολογισμό που σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται σε δικούς τους πόρους και δωρεές.

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, τo Douleutaras, έρχεται να βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων. Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Σπίτια Ζωής», επαγγελματίες του Douleutaras πραγματοποίησαν τεχνικές εργασίες στο καταφύγιο του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, “Hope For Homeless” στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του Douleutaras με την άρτια εξειδίκευσή τους, προχώρησαν σε ελαιοχρωματισμό του ξύλινου φράχτη στην πρόσοψη του καταφυγίου καθώς και σε αποκατάσταση της λειτουργικότητας της πόρτας εισόδου.

Δώρο στους τετράποδους φίλους μας, για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, για ένα καλύτερο σπίτι μέχρι την ημέρα που κάποια οικογένεια θα τους αγκαλιάσει!

Σχετικά με το Douleutaras:

Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 700+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10” βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor