Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021 «τρέχει» από τις 22-31 Οκτωβρίου 2021

Για 6η συνεχή χρονιά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μας προσκαλούν να τρέξουμε για τα παιδιά μας στον αγώνα δρόμου RUN AS ONE, από όποιο σημείο της Κύπρου ή του εξωτερικού θέλουμε, καθώς επιστρέφει δυναμικά και για δεύτερη φορά σε VIRTUAL μορφή!

Η ημερομηνία έναρξης του φετινού VIRTUAL RUN AS ONE 2021 είναι η 22η Οκτωβρίου 2021 και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον αγώνα δρόμου από όποιο σημείο της Κύπρου ή του εξωτερικού επιθυμεί, μέχρι και την 31η Οκτωβρίου που ολοκληρώνεται η φετινή διοργάνωση.

Το RUN AS ONE αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» και έχει καθιερωθεί ως ένας διαχρονικός θεσμός με χιλιάδες συμμετοχές κάθε χρόνο.   Πρόκειται για μια ενέργεια που πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, με σκοπό να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους για τα πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης. 

Την περσινή χρονιά, ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε εικονική (virtual) μορφή, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το σημαντικό μήνυμα πως ο αγώνας (δρόμου) για το καλό των παιδιών μας συνεχίζεται κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες, ταξίδεψε πέρυσι σε ολόκληρη την Κύπρο, ξεπερνώντας δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες.

Μέσα και από τη φετινή διοργάνωση, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, επιδιώκουν να συμβάλουν στη διαμορφώση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά μας, προωθώντας την υγιεινή διατροφή και την άσκηση. Ως εκ τούτου,  όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.

Συμμετοχή στον αγώνα δρόμου μπορούν να δηλώσουν άτομα από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, και από όλες τις ηλικιακές ομάδες, διαμέσου της ιστοσελίδας www.runasone.eu. Στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να επιλέξουν την απόσταση που επιθυμούν, να καταγράψουν τον χρόνο τους και να τον καταχωρήσουν. Ακολουθώντας την ίδια φόρμουλα όπως και πέρυσι, οι κατηγορίες αποστάσεων είναι οι ακόλουθες: Ημιμαραθώνιος 21χλμ., Εταιρικός Δρόμος 5χλμ., Ατομικός Δρόμος 5χλμ., 1Κ Fun Run για γονείς και παιδιά, και τέλος ο Ατομικός Δρόμος 10χλμ. που προστέθηκε στη λίστα για πρώτη φορά την περσινή χρονιά. Ο αγώνας δρόμου στη VIRTUAL μορφή χαρακτηρίζεται για την ευελιξία του, καθώς επιτρέπει στους δρομείς να τρέξουν ή να περπατήσουν στο αγαπημένο τους μονοπάτι της φύσης, στο πάρκο ή ακόμα και στο διάδρομο γυμναστικής, για τον ίδιο καλό σκοπό.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αγώνα δρόμου www.runasone.eu.

Δειτε Επισης

Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα