Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ: Προχωράμε μαζί, για έναν κόσμο χωρίς παιδικό καρκίνο

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου ΑΛΑΜΠΡΑ, ανακοινώνει την έναρξη μίας νέας δράσης σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μία Ευχή», συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, από τις 6 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, με κάθε αγορά παιδικού γιαουρτιού YOOPI από τα ψυγεία των Υπεραγορών Παπαντωνίου, προσφέρονται €0.20 στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Αποστολή της δράσης αυτής είναι η στήριξη όλων των δραστηριοτήτων και ενεργειών του Συνδέσμου ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Με αφορμή τη δράση αυτή σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ καλεί τους καταλανωτές να γίνουν φάρος ελπίδας για κάθε παιδί που υποφέρει, αγοράζοντας το παιδικό γιαουρτάκι YOOPI, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: μπανάνα, μπισκότο και φράουλα.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ υπόσχεται ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη πραγματοποιώντας διάφορες ανάλογες δράσεις, δίνοντας συνέχεια στο κοινωνικό της έργο.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor