Η Unicars σε συνεργασία με την Ronald McDonald House Charities® Κύπρου παραδίδουν τα κλειδιά του VW Polo στον μεγάλο νικητή

Η εξαιρετική δράση του ιδρύματος Ronald McDonald House Charities® Κύπρου σε συνεργασία με την Unicars ολοκληρώθηκε και τυπικά με την παράδοση του αυτοκινήτου στον μεγάλο νικητή! Σε μία λιτή συνάντηση που έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο της Volkswagen στη Λευκωσία, ο Γιώργος Σάββα παρέλαβε το μεγάλο δώρο του εράνου, ένα VW Polo. Η παράδοση έγινε παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου της Unicars Χριστιάννας Διογένους και των μελών του ΔΣ του ιδρύματος Ελένης Κοντεάτη και Κατερίνας Ανδρέου.

Η κυρία Ελένη Κοντεάτη, εκ μέρους του ιδρύματος Ronald McDonald House Charities® Κύπρου δήλωσε: Η στήριξη της κοινωνίας στην προσπάθεια μας ήταν αξιέπαινη και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Η κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars δήλωσε: Η διαχρονική και ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι μέρος του DNA της Unicars. Η χαρά μας λοιπόν είναι μεγάλη καθώς αφενός συμβάλλαμε σε έναν ιερό σκοπό που είχε θέσει το ίδρυμα Ronald McDonald House Charities® Κύπρου και αφετέρου κάναμε ευτυχισμένο έναν συμπολίτη μας με την παράδοση ενός ολοκαίνουργιου VW Polo. Θέλω να κλείσω τονίζοντας πως η Unicars ανεξάρτητα των δύσκολων συγκυριών που όλη η ανθρωπότητα διέρχεται, θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στην Κυπριακή κοινωνία με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας προκειμένου να βοηθάει όπου και όταν είναι αναγκαίο.
 

Τέλος ο μεγάλος νικητής του επάθλου λίγο πριν αναχωρήσει για την πρώτη του βόλτα με το νέο του VW Polo δήλωσε: Ευχαριστώ όλους όσους εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν εργάστηκαν και κουράστηκαν για την υλοποίηση αυτής της λοταρίας. Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία μέσω της αγοράς λαχνών να συνεισφέρω και εγώ στον ιερό σας σκοπό. Ευχαριστώ τον χορηγό Unicars αλλά θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ειλικρινείς και θερμές μου ευχαριστίες προς τo Ίδρυμα Ronald McDonald Kύπρου για το θαυμαστό έργο της ανέγερσης του πρώτου Ronald McDonald House® που βοηθά στη βελτίωση της ευημερίας των παιδιών. Η ευαισθησία όλων σας, σε θέματα που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και ιδιαίτερα στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, με συγκινούν ιδιαίτερα.

 

Σκοπός και όραμα του ιδρύματος
Το Ίδρυμα Ronald McDonald είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών. Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του το 1974, στις ΗΠΑ, μέχρι και σήμερα, το Ίδρυμα εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα.

Το πρώτο μεγάλο έργο του Ronald McDonald Κύπρου εγκαινιάστηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2014 και ήταν η δημιουργία κλινικής για παιδιά με καρδιακές παθήσεις στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία. Η παιδιατρική κλινική στεγάζει επίσης το Ronald McDonald Family Room® Κύπρου.

Το δεύτερο έργο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος αυτού του έτους και θα είναι το άνοιγμα του πρώτου Ronald McDonald House®, ενός σύγχρονου ξενώνα που θα βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία και θα παρέχει δωρεάν διαμονή και στήριξη στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται. Ο ξενώνας θα μπορεί σε πρώτο στάδιο να φιλοξενεί 12 οικογένειες για διανυκτέρευση και σίτιση και παράλληλα θα είναι διαθέσιμο προς ημερήσια χρήση σε οικογένειες που θα επιλέξουν να επιστρέφουν στο δικό τους σπίτι κατά τις βραδινές ώρες.

Επιπροσθέτως, το ίδρυμα δρα ως συνδετικός κρίκος για να εξασφαλίσουμε διαμονή σε έναν από τους 376 ξενώνες που διατηρούμε παγκόσμια, σε οικογένειες από την Κύπρο που χρειάζεται να μεταβούν στο εξωτερικό για να υποβληθεί το παιδάκι τους σε κάποιας μορφής θεραπεία, ανεξαρτήτως φύσης ασθένειας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor