Στην οικογένεια της Victory ο Γιώργος Αχιλλέως

Ο κορυφαίος Κύπριος σκοπευτής Γιώργος Αχιλλέως και η παγκόσμια αναγνωρισμένη κυπριακή εταιρεία G&L Calibers Ltd, κατασκευάστρια των φυσιγγίων Victory Cartridges, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους. Η συνεργασία είναι 4ετους διάρκειας και έχει χρονικό ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Στα 40 του χρόνια ο Γιώργος Αχιλλέως είναι ο πιο επιτυχημένος εν ενεργεία Κύπριος σκοπευτής, έχοντας στεφθεί 5ος Ολυμπιονίκης στο Σκητ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης το 2007, ενώ μετράει 14 εγχώρια πρωταθλήματα – περισσότερα από κάθε άλλον αθλητή της σκοποβολής.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα φυσίγγια Victory, τις μέρες αυτές προετοιμάζεται για την πέμπτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακού Αγώνες, αριθμός συμμετοχών που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού. Είναι επίσης το παλαιότερο μέλος της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας «Τόκυο 2020» καθώς μετείχε πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 στο Σύδνεϋ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη μεγάλη ομάδα της Victory Cartridges, με τα φυσίγγια της οποίας έχω σημειώσει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Για εμένα η ομάδα της Victory είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες, καθώς μπορώ να πω ότι τους νιώθω ως οικογένεια και γι’ αυτό θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου μαζί τους. Όμως, ταυτόχρονα πρόκειται για μια εταιρεία που παράγει κορυφαίας ποιότητας φυσίγγια» δηλώvει ο Γιώργος Αχιλλέως.

Η εταιρεία G&L Calibers Ltd ιδρύθηκε το 1977 από τον αείμνηστο Λάκη Ψημολοφίτη, πρωτεργάτη της σκοποβολής στην Κύπρο. Σήμερα τα φυσίγγια της αποτελούν την πρώτη επιλογή σε πάρα πολλές χώρες παγκοσμίως.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να καλωσορίζουμε τον κορυφαίο Κύπριο σκοπευτή στην οικογένεια μας. Μας συνδέουν πολλά χρόνια συνεργασίας και φιλίας. Είμαστε υπερήφανοι που ένας από τους καλύτερους αθλητές του Σκητ στον κόσμο χρησιμοποιεί τα φυσίγγια μας και είναι σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλλουμε στις επιτυχίες του» αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της G&L Calibers Ltd κ. Ευέλθων Ψημολοφίτης

Τα φυσίγγια αποτελούν μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους στην προετοιμασία ενός σκοπευτή, καθώς ένας αθλητής του Σκητ εκτιμάται ότι χρησιμοποιεί στην προπόνησή του περίπου 40.000 φυσίγγια ετησίως.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor