Για τη διαχρονική στήριξή της στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα τιμήθηκε η cdbbank

Για την πολύτιμη και διαχρονική συνεισφορά της στο έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και ειδικότερα, για την έμπρακτη στήριξή της στη λειτουργία του πρώτου εξειδικευμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου παιδοογκολογίας στην Κύπρο, τιμήθηκε η cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως).

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την έναρξη της δραστηριότητάς του, το Καραισκάκειο Ίδρυμα βράβευσε την Τράπεζα ως έναν εκ των σημαντικότερων υποστηρικτών του. Αξίζει να σημειωθεί πως η cdbbank συνέβαλε, από τα πρώτα στάδια, στη δημιουργία του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου, στηρίζοντας τη λειτουργία του και την κάλυψη των αναγκών στελέχωσής του με επιστημονικό προσωπικό.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, εκ μέρους της Τράπεζας, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ κα. Λίζα Φιλίππου, δήλωσε πως «η ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων αποτελεί βασικό πυλώνα του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η cdbbank. Προς αυτή την κατεύθυνση, έχουμε αναλάβει μία ειλικρινή δέσμευση για απτή στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, του οποίου η προσφορά στα επιστημονικά και ανθρωπιστικά δρώμενα του τόπου υπήρξε ανεκτίμητη. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που, ως σύμμαχος του Ιδρύματος, βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο».
 

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, κα. Πόπη Κανάρη, ευχαρίστησε θερμά την Τράπεζα για τη σημαντική της συμβολή, αναφέροντας πως «με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς έναντι του κοινωνικού συνόλου, η cdbbank στηρίζει ανελλιπώς τα τελευταία πέντε χρόνια το έργο του Καραϊσκάκειου, αποτελώντας βασικό οικονομικό αιμοδότη νέων πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων».  

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τράπεζα συμμετέχει διαχρονικά και με την ενεργό εμπλοκή του προσωπικού της, στις εκστρατείες ενημέρωσης για την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο αρχείο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος καθώς και στις προσπάθειες ευαισθητοποίησης του κοινού για το θέμα του παιδικού καρκίνου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor