Παγκόσμια μετάλλια για τους Κύπριους Πληροφορικάριους

Για πρώτη φορά στην 30χρονη παρουσία της στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής (ΙΟΙ) η Κύπρος κερδίζει δύο χάλκινα μετάλλια με τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Δημήτρη Χρυσοστόμου!

Εξαιρετική παρουσία και από τους Χρίστο Φαλά και Θεοφάνη Ορφανού που συμμετείχαν επίσης στην παγκόσμια διοργάνωση η οποία διεξήχθη διαδικτυακά στις 21-25 Ιουνίου 2021.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της εθνικής μας ομάδας και στους καθηγητές τους! Καλή επιτυχία και στους μαθητές που θα συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων (EJOI) που θα διεξαχθεί επίσης διαδικτυακά στις 24-28 Αυγούστου 2021.

Οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στους διεθνείς διαγωνισμούς προκύπτουν από την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής που διοργανώνεται ετησίως από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS)  σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, με τη στήριξη ιδιωτικών οργανισμών και τη συνεισφορά εθελοντών που αναλαμβάνουν την προετοιμασία των ομάδων.

Πληροφορίες για την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής θα βρείτε στο www.coinformatics.org ενώ  για άλλες δράσεις του CCS με θέμα την πληροφορική, τον προγραμματισμό, τη ρομποτική επισκεφτείτε τo www.ccs.org.cy

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor