RCB Bank: Χρυσός Χορηγός στα 13α IN Business Awards

Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της 13ης τελετής των IN Business Awards με διοργανωτή την IMH και Χρυσό Χορηγό την RCB Bank, επιβραβεύθηκαν η επιχειρηματικότητα, το ηγετικό πνεύμα καθώς και καινοτόμα και επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα στην κυπριακή αγορά.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, Υπουργοί και οι ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Ειδικά, σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία λόγω της πανδημίας, τα βραβεία αποτελούν έμπνευση, δίνουν κίνητρα στην εγχώρια αγορά και βεβαίως ενισχύουν περαιτέρω την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων των εταιρειών της Κύπρου που διαπρέπουν.

Για την RCB Bank, οι επιχειρήσεις της Κύπρου δεν είναι απλά πελάτες, αλλά στρατηγικοί συνεργάτες, κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας της Τράπεζας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η RCB Bank προχώρησε στη Χρυσή Χορηγία της καθιερωμένης εκδήλωσης που αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά, το όραμα και την αφοσίωση και επιβραβεύει τις υγιείς και επιτυχημένες εταιρείες της Κύπρου. Άλλωστε, σε αυτές τις εταιρείες στηρίζεται η ανάκαμψη και η ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

Η RCB Bank συγχαίρει θερμά τους νικητές αλλά και όλους τους υποψηφίους της διοργάνωσης και παραμένει δεσμευμένη σε μια στενή συνεργασία με την επιχειρηματική κοινότητα στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor