Δύο Υποτροφίες συνολικού ύψους €11.850 από την Parimatch και το CIM

Η παιδεία αποτελεί κυρίαρχο αγαθό στην κυπριακή κοινωνία και στην Parimatch το γνωρίζουμε πολύ καλά. Μέσα από ένα πρόγραμμα υποστήριξης σπουδών, με την ενίσχυση ποικίλων εκπαιδευτικών δραστηριο­τήτων και με τη χορήγηση υποτροφιών, η Parimatch ακολουθεί με συνέπεια το όραμα για σύγχρονες σπουδές.

Στο πλαίσιο στρατηγικής τους συνεργασίας η Parimatch και το Cyprus Institute of Marketing– The Cyprus Business School  (CIM) προσφέρουν και αυτή τη χρονιά 2 υποτροφίες ως ακολούθως:

 

  • 1 πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα «M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy (14 Months FT/24 Months PT) », Λευκωσία / Λεμεσό, αξίας € 6500
  • 1 πλήρης υποτροφία για το 1ο έτος του προγράμματος «Business Management (4 Years, BA) », αξίας € 5350

Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από το Parimatch Foundation, το οποίο αποτελεί τη μετεξέλιξη των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η Parimatch εφάρμοζε για 25 χρόνια.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από 14/06/21 μέχρι 05/07/21 στο ακόλουθο link: https://cima.ac.cy/scholarship-parimatch-2021/

H κα. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch δήλωσε «Στο πλαίσιο της επιτυχούς συνεργασίας μας με το CIM προσφέρουμε αυτές τις υποτροφίες και ενθαρρύνουμε την εκπαίδευση και αυτή την κρίσιμη χρονιά. Εκτός από την επιτυχία μιας επιχείρησης, στην Parimatch πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να είναι κοινωνικά υπεύθυνη μια εταιρεία μέσω ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και θα συνεχίσουμε τη συνεισφορά μας στην κυπριακή κοινωνία αλλά και στην ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στην ερευνητική κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο».

Σύμφωνα με τον κ. Γιάγκο Χατζηγιάννη, Ανώτερο Εκτελεστικό Σύμβουλο του CIM: «Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, στα πλαίσια της στρατηγικής του για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσφέρει 2 πλήρεις υποτροφίες σε συνεργασία με την Parimatch, έναν από τους 20 στρατηγικούς του συνεργάτες. Οι υποτροφίες έχουν ως σκοπό να αναδείξουν την αριστεία και να δώσουν την ευκαιρία σε άριστους φοιτητές από οικονομικά ευάλωτες ομάδες».

Οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους των αιτήσεων για υποτροφία, θα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη. Οι υπάλληλοι ή τα μέλη της οικογένειας των εργαζομένων της Parimatch και του CIM αποκλείονται από την υποβολή αίτησης για υποτροφία. Οι υποτροφίες δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε χρήματα ή να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor