Η Famous Sports αγκαλιάζει και αυτή τη χρονιά τα παιδιά της Κύπρου που έχουν ανάγκη

Η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών στην Κύπρο, καθώς και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Famous Sports, της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κύπρο, αγκαλιάζει και φέτος, τα παιδιά της Κύπρου που έχουν ανάγκη. 

Η εταιρία Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΚΕ για φέτος και με το σύνθημα “Together We Make A Difference”, στηρίζει ενεργά, 3 φιλανθρωπικά ιδρύματα/συνδέσμους της Κύπρου που έχουν ενεργή δράση:

Το σύνδεσμο «Οι φίλοι της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας», που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5 - 13 χρονών τα οποία βρίσκονται υπό την νομική ευθύνη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Το «Παιδικό Χαμόγελο», ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με στόχο μεταξύ άλλων, την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που χρίζουν άμεσης οικονομικής στήριξης.

Το «Hope For Children» CRC Policy Center, ένα επίσης ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με πρωταρχικό στόχο του, την προστασία και φροντίδα των παιδιών και των δικαιωμάτων τους.

Η Famous Sports, δεσμεύεται και φέτος, να συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο και έως το τέλος της χρονιάς, στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών σε είδη ένδυσης και υπόδησης.

Η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ έχει ως αρχή της να συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία προσφέροντας όπου και όποτε είναι εφικτό, με βασικό στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.  

#TogetherWeMakeADifference

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor