H RSM δίπλα στον αθλητισμό

Η RSM Κύπρου στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης είναι συνδιοργανωτής του Πρωταθλήματος Μίνι Ποδοσφαίρου 5 x 5 της FC Dinamo, Λεμεσού. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ημερομηνιών 1 – 29 Ιουνίου 2021 στο Καλογεροπούλειο Στάδιο στην Λεμεσό.

Σε σχετικό του σχόλιο ο κ. Γιώργος Θεμιστοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλους της RSM στην Κύπρο, αναφέρει ότι «Με τους ρυθμούς που ζούμε στην καθημερινότητα μας, η φυσική δραστηριότητα είναι πολύ σημαντική για τη ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου. Ειδικότερα η συμμετοχή σε ομαδικά αθλήματα τα οποία προάγουν μεταξύ άλλων την αγωνιστικότητα, κοινωνικότητα, ομαδικότητα, ευγενή άμιλλα και τον αλληλοσεβασμό. Επίσης, η συλλογική προσπάθεια που τελείται στα ομαδικά αθλήματα, δηλαδή η επίτευξη ενός κοινού στόχου, συνάδει στη διαμόρφωση του τρόπου ζωής ενός ατόμου καθώς και στον τρόπο επικοινωνίας του με τους συνανθρώπους του. Η RSM είναι θερμός υποστηρικτής του αρχαίου αποφθέγματος “Νους υγιής εν σώματι υγιεί” και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα στα πλαίσια της Εταιρικής και Κοινωνικής της Ευθύνης αυτού του είδους αθλητικές διοργανώσεις, ανεξαρτήτως επιπέδου.»

Η RSM, είναι το 6ο μεγαλύτερο ελεγκτικό, φορολογικό και συμβουλευτικό δίκτυο στον κόσμο, με γραφεία σε περισσότερες από 120 χώρες, ανάμεσα των οποίων 40 από αυτά βρίσκονται σε παγκοσμίου φήμης διακεκριμένα επιχειρηματικά κέντρα. Συγκεκριμένα, διαθέτει 820 γραφεία σε Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και στην περιοχή του Ειρηνικού, με ανθρώπινο δυναμικό πέραν των 48.000.

Στην Κύπρο, διαθέτει γραφεία στη Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο.

Η ομάδα των εγκεκριμένων λογιστών μας, κατά τη διάρκεια της πολυετής τους εμπειρίας στους τομείς των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, όπως για παράδειγμα του τουρισμού, κατασκευαστικού, ενέργειας, ναυτιλίας, ασφάλισης, γεωργίας, λιανικού εμπορίου καθώς και πολλών άλλων.

Η RSM ακολουθώντας πελατοκεντρική προσέγγιση, αφουγκράζεται τις ανησυχίες του κάθε πελάτη, επικεντρώνεται στην κατανόηση των αναγκών του και προτείνει λύσεις οι οποίες στοχεύουν στη διασφάλιση και βελτιστοποίηση της λειτουργία της επιχείρησης καθώς και στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων του εκάστοτε πελάτη.

rsm.global/cyprus

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor